< 返回
  • 【死心不息】有人主動送上門 馬明搵黄心穎做後備愛人
  •   29,399 views │ 2017年03月15日
    留言()

 

洪永城用盡辦法阻馬明埋女友身,當然馬明就算面皮再厚,都唔敢喺這個場合再撩唐詩詠。

馬明唯有轉移目標去搵後備愛人黃心穎,當見到馬明主動搵自己,黃心穎即刻好雀躍,報以一個姣笑,又學埋唐詩詠一樣同馬明咬耳仔,不過好明顯睇得出,馬明對住黃心穎同唐詩詠係明顯兩個樣。

「其實馬明見到詩詠對Tony(洪永城)咁好,都知自己冇機,關係頂多都係維持契哥契妹,只可以葡萄,咁啱呢段時間心穎主動出擊送埋上門,男人嘅嘢就梗係食得唔好嘥,都嘗試吓同佢發展,但係馬明就好唔想公開關係,唔知係咪仲想留條後路俾自己,反而心穎就好想俾人知佢哋拍緊拖,宣示番主權。」馬國明身邊人說。

現時馬明同心穎要一齊拍《深宮計》,經常日要日對夜對,相信他們的感情好大機會再進一步,唔知馬明可否做到真正放棄唐詩詠,等洪永城都可以放下心頭大石!

 

【邁向28周年】娛圈風雲

手機用戶請按此觀看StoryMap:

http://bit.ly/2lYZfuS

熱門新聞
  • 「保齡神童」胡兆康 鼓勵乳癌患者 及早對付癌魔 124,337 views
  • 相戀年幾即娶 城城寵愛Moka舉止前所未見 45,517 views
  • 【奶媽天下】林鄭那些年 又笨又薯孖辮妹 34,046 views
  • 條氣唔順 薯粉林海峰怒跑發洩 31,188 views
  • 【奶媽天下】林鄭一世人只打一份工 一段感情 27,674 views
  • 出席親子運動會 劉愷威楊冪貌合神離分開企 26,619 views