< 返回
  • 【獨家●動畫●左右逢源】翻撻老外密會黎諾懿大舅 袁嘉敏連夾兩佬
  •   47,071 views │ 2017年05月17日
    留言()

 

相關連結:
【同人夫Ivan約會】「妹夫」黎諾懿毫不知情 袁嘉敏:得閒飲杯嘢啫!
https://goo.gl/N6yXKq

【一剝脫貧】鐵皮屋搬上中半山 袁嘉敏方便釣金龜
https://goo.gl/IrQ8Ic

同富貴老外有愛冇性 袁嘉敏激情翻撻咀對咀
https://goo.gl/0nUqj0
________________________
《壹週刊》今期封面 :
【動畫●封面●家變冧lift】羅旭瑞挾老母爭權 揭鷹君朗豪坊家族34年內鬥
https://goo.gl/wuLfsH

去年同富貴鬼佬男友Kenneth分手,雖然堅稱同對方有愛冇性,但袁嘉敏一點都唔Dry,而且不愁寂寞,原來兩個月前同Kenneth秘密翻撻,上週六,更著埋火辣三點式泳衣,倒奶陪鬼佬淺水灣游水,直落撐枱腳然後咀住走,睇落相當痴纏,同一時間袁嘉敏還有另一有米追求者,同黎諾懿已婚「5億」大舅Ivan Lee過從甚密,人夫Ivan還以百萬Tesla接載袁嘉敏淺水灣兜風。

去年六月,袁嘉敏自爆同老外分手,更火速𠝹掂金融猛人謝昭平,點知兩人戀情見光死,不過袁嘉敏不愁寂寞,仍有大班追求者,近月她與黎諾懿的已婚大舅Ivan Lee就密密約會。

黎諾懿這位有米大舅,父親李志強坐擁5億美容王國,旗下有十八間美容纖體中心,近年李父有意退休,更將家族生意全交兒子打理。

「Ivan好叻仔,好幫得爹哋手,啲家族生意差唔多俾晒佢打理,細妹李潔瑩Nicole都係幫佢手,佢同Nicole好好感情,同黎諾懿一樣好friend,成日會一齊家庭聚會!」

生得高大威猛的Ivan,一早已婚老婆是韓國人,更已經有小朋友,外表好好先生的他,原來喜歡夜蒲。

「Ivan本身好鍾意黐娛樂圈人玩,成日去中環夜店蒲,佢都係喺夜場識到Candy(袁嘉敏),佢哋有一班共同朋友會出嚟玩,但同Candy特別啱傾,因為佢好鍾意運動同行山,就係咁成日都約埋出去!

早前,Ivan就以他的百萬Tesla,接載袁嘉敏到淺水灣撐枱腳,兩人在露天餐廳飲酒吃pizza,對住Ivan,打扮樸素的袁嘉敏更是零化妝,可見二人相當熟絡,食完嘢袁嘉敏更成個身攤喺梳化度,同Ivan傾足個幾鐘才捨得走。
熱門新聞
  • 【拍賣后冠勞心腦瘤復發】李珊珊高燒休克 再call白車入院 80,159 views
  • 【港女發火】兇走MK仔港女:唔驚俾人尋仇 67,469 views
  • 【Saving哥背後的女人】多得陳法拉幫口放生 王浩信大台發圍 58,216 views
  • 全靠黃日華點醒 王浩信做好男人有運行 57,577 views
  • 【壹級急症】大便顏色透視健康狀況 黑紅灰最危險 56,683 views
  • 【《不懂撒嬌》失婚Annie有個餅印索家姐】譚凱欣原來係91版「陽光妹」 嫁柏芝前度朱永棠 52,783 views