< 返回
  • 【動畫●賺多一瓣】咖啡王國發大搞 陳豪投資二千萬出埋茶葉
  •   35,585 views │ 2017年05月17日
    留言()

 

相關連結:
【你搞咖啡我製紅酒】廖碧兒威俾陳豪睇 法國買葡萄園釀酒
https://goo.gl/pNC1iD
________________________
《壹週刊》今期娛頭 :
【動畫 左右逢源】翻撻老外密會黎諾懿大舅 袁嘉敏連夾兩佬
https://goo.gl/37Jhj9

《壹週刊》今期封面 :
【動畫●封面●家變冧lift】羅旭瑞挾老母爭權 揭鷹君朗豪坊家族34年內鬥
https://goo.gl/wuLfsH

前年陳豪在荃灣開咖啡工場,出自家品牌Blooms,最近做多瓣,投資二千萬出埋花茶同茶葉,實行發大嚟搞!

陳豪在荃灣的三千呎工場,只是做咖啡研發同訂貨,沒做零售。之前他試過周圍搵鋪,但香港租金太貴,寧願暫時專攻網購。

除了咖啡,他最近出埋花茶同茶葉,由於主打女性市場,包裝會比較女性化,陳茵媺都給了不少意見。

雖然要照顧三個小朋友,但陳茵媺好多時都會陪陳豪返工場。而正趕拍新劇《誇世代》的陳豪,仍然睇得自己個咖啡王國好緊,之前更在科學園搞過pop up station宣傳。

陳豪兩公婆亦有送自家品牌俾圈中朋友試,洪永城、朱晨麗同黃心穎都有份。

其實陳豪主要做供應商,依家香港同外地咖啡店都有同佢攞貨,其中大馬入貨比較多,生意都唔錯㗎!

身在外地的陳豪以短訊回覆本刊:「公司成立至今,雖然時間不長,發展還算上隱步上揚。我對這間公司有更大的理想和視野,深信透過時間,會進一步拉近距離,令大家更了解我公司的業務。現階段的生意模式,主力以業務對業務形式,小部分放在網售。公司是持有合法牌照的「咖啡茶」供應商。我們的客戶群除了本地,當中有部份是來自東南亞的。」

 
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 214,244 views
  • 瘦身梁頌昕行性感 晒迷人pink bra 39,844 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 37,610 views
  • 鄭俊弘被雪零收入身材暴漲 買嘢搵何雁詩埋單 31,999 views
  • 【坎坷童年】蝦足4年 張文慈被飛仔用盡方法折磨 30,420 views
  • 捕獲昔日新聞之花! 43歲黃德如依然省鏡 30,417 views