< 返回
  • 【同人夫Ivan約會】妹夫黎諾懿毫不知情 袁嘉敏:得閒飲杯嘢啫!
  •   33,155 views │ 2017年05月17日
    留言()

 

相關連結:
【動畫 左右逢源】翻撻老外密會黎諾懿大舅 袁嘉敏連夾兩佬
https://goo.gl/37Jhj9

【一剝脫貧】鐵皮屋搬上中半山 袁嘉敏方便釣金龜
https://goo.gl/IrQ8Ic

同富貴老外有愛冇性 袁嘉敏激情翻撻咀對咀
https://goo.gl/0nUqj0
________________________
《壹週刊》今期封面 :
【動畫●封面●家變冧lift】羅旭瑞挾老母爭權 揭鷹君朗豪坊家族34年內鬥
https://goo.gl/wuLfsH

跟袁嘉敏在淺水灣撐枱腳的Ivan Lee,是黎諾懿的大舅,原來他已經一早結婚還有小朋友
袁嘉敏又知不知道呢?「我知㗎!係㗎。其實唔係約會,佢係普通朋友,所以大家得閒飲杯嘢咁!」袁嘉敏說。

當日袁嘉敏著得好casual更零化妝,還傾到成個身躺在梳化,好明顯他們兩個好熟絡。袁嘉敏話︰「係好好傾,佢同我年紀差不多,我哋差唔多年代,都係喺澳洲留學,我就係墨爾本,佢係悉尼,大家都好熟澳洲,所以特別投契。」既然如此投契是否有發展可能?
「佢有family!係呀! 佢係一個比較投契嘅朋友,但唔會發展。(怕不怕他老婆介意?) 又不是好friend成日見。其實我都兩、三個月沒見他,因為他都好忙,工作同屋企都好忙。我都成20日不在香港,夾到時間出來飲杯啤酒而已。」

我們亦都有問過身為Ivan妹夫的黎諾懿,他話平時同大舅Ivan都成日見,最近比較忙先少了見面,但是他不知道Ivan原來同袁嘉敏是朋友,又指Ivan同老婆感情好好沒問題。他就估袁嘉敏可能同大舅有些生意上的合作。

那麼袁嘉敏是否同鬼佬否復合呢?「其實兩個人相處好友善好sweet,因為分手個時佢對我有好多誤解,其實我有一排好唔開心,但已經放低晒。我好珍惜有呢個人喺生命裡面,但目前只係朋友,老朋友。」上次分手袁嘉敏話同老外無搞過,今次咀咀好少事的確不用大驚小怪。
熱門新聞
  • 李明蔚經歷42次電療化療 馬浚偉助出碟圓心願 45,751 views
  • 【舊區淪陷】大陸旅客逼爆街 街坊:十年嚟無覺好瞓! 42,026 views
  • 對住老公皺晒眉 47歲陳慧珊面色枯黃keep唔到 40,765 views
  • 【醫生與您】薄血藥與通波仔的迷思 38,923 views
  • 【遇到好人的士佬】陳少霞左巨鑽右珍珠 伸一伸手貴過人 35,719 views
  • 【豪語錄】從黎明中學習!樂基兒:唔怕受傷害 35,438 views