< 返回
  • 【同洗米華遊台另有其人】松岡澄清唔係佢:請勿將我捲入遊戲中
  •   6,160 views │ 2017年07月15日
    留言()

 

同洗米華傳過緋聞的松岡李那,早排返港即劃清界線,話唔會做搶人老公的事情。

而前晚傳出人在台北,入住W Hotel的洗米華,俾人見到同行的還有一個疑似松岡李那的女仔。那女子好避忌,一支箭先飊入酒店。

尋日(14/7)中午,洗米華單拖返港,一見記者更狂篤電話send message。而當晚松岡在facebook澄清,話唔好將她捲入遊戲中,仲話:「係咪想我公開護照?」

而其經理人王友良亦稱,當晚松岡約了一個主持人朋友Toby食飯,人在香港,所以現身台北的女仔,唔係松岡李那。

咁同洗米華去台北,仲要鬼祟入W Hotel的女子係另有其人!
尋日洗米華喺台北返港,見記者繼續封口,狂按電話send短訊。
松岡澄清身在香港,睇嚟跟洗米華現身台北的女仔另有其人。
同洗米華有緋聞,松岡即劃清界線話唔會搶人老公。
早排因為同松岡緋聞,洗米華要飛去英國向Mandy解畫。
熱門新聞
  • 【壹經典●富豪孤獨生活】一個人坐17人飯桌 四叔落寞大電視撈飯(足本) 55,937 views
  • 【獨家直擊Soho撐枱腳】48歲唐文龍認追sexy楊柳青(足本版) 53,196 views
  • 【月入4萬被質疑特別服務】貨Van女神大反擊: 我可以做到飯都唔食(足本版) 51,955 views
  • 【壹經典●富二代讀書成績】名校李家誠高考不如人意 經濟地理會計全肥佬(足本版) 46,734 views
  • 【壹經典●搵北京代母】家傑家誠搶生男孫 第三代接班人暗戰(足本版) 32,310 views
  • 【200磅肥妹變索妹】9個月減70磅 示愛表白被拒決定「最甜美的報復」 27,834 views