< 返回
  • 【同洗米華遊台另有其人】松岡澄清唔係佢:請勿將我捲入遊戲中
  •   6,160 views │ 2017年07月15日
    留言()

 

同洗米華傳過緋聞的松岡李那,早排返港即劃清界線,話唔會做搶人老公的事情。

而前晚傳出人在台北,入住W Hotel的洗米華,俾人見到同行的還有一個疑似松岡李那的女仔。那女子好避忌,一支箭先飊入酒店。

尋日(14/7)中午,洗米華單拖返港,一見記者更狂篤電話send message。而當晚松岡在facebook澄清,話唔好將她捲入遊戲中,仲話:「係咪想我公開護照?」

而其經理人王友良亦稱,當晚松岡約了一個主持人朋友Toby食飯,人在香港,所以現身台北的女仔,唔係松岡李那。

咁同洗米華去台北,仲要鬼祟入W Hotel的女子係另有其人!
尋日洗米華喺台北返港,見記者繼續封口,狂按電話send短訊。
松岡澄清身在香港,睇嚟跟洗米華現身台北的女仔另有其人。
同洗米華有緋聞,松岡即劃清界線話唔會搶人老公。
早排因為同松岡緋聞,洗米華要飛去英國向Mandy解畫。
熱門新聞
  • 【大開殺戒】涉追數官司 張繼聰遭TVB全面封殺 138,090 views
  • 【台慶唔戒奶】邵佩詩八字波最夠薑 陳凱琳最露骨 46,014 views
  • 【前世情人嗲到暈】 沈嘉偉同倒模邱淑貞淺水灣拍拖 42,688 views
  • 【獨家】何志平美國被捕當日 胡慧中金鐘神情凝重收短信 41,546 views
  • 【試晒造型影埋年曆】陳國邦損失慘重 請假推jobs後被方丈翹起 40,883 views
  • 【自由身上ViuTV變死罪】大台說拍《包青天》 陳國邦臨門被飛 40,807 views