< 返回
  • 【同洗米華遊台另有其人】松岡澄清唔係佢:請勿將我捲入遊戲中
  •   6,160 views │ 2017年07月15日
    留言()

 

同洗米華傳過緋聞的松岡李那,早排返港即劃清界線,話唔會做搶人老公的事情。

而前晚傳出人在台北,入住W Hotel的洗米華,俾人見到同行的還有一個疑似松岡李那的女仔。那女子好避忌,一支箭先飊入酒店。

尋日(14/7)中午,洗米華單拖返港,一見記者更狂篤電話send message。而當晚松岡在facebook澄清,話唔好將她捲入遊戲中,仲話:「係咪想我公開護照?」

而其經理人王友良亦稱,當晚松岡約了一個主持人朋友Toby食飯,人在香港,所以現身台北的女仔,唔係松岡李那。

咁同洗米華去台北,仲要鬼祟入W Hotel的女子係另有其人!
尋日洗米華喺台北返港,見記者繼續封口,狂按電話send短訊。
松岡澄清身在香港,睇嚟跟洗米華現身台北的女仔另有其人。
同洗米華有緋聞,松岡即劃清界線話唔會搶人老公。
早排因為同松岡緋聞,洗米華要飛去英國向Mandy解畫。
熱門新聞
  • 【夫家百億資產】嫁陳樹渠兒子15年 港姐李明慧當街冧咀老公 20,526 views
  • 【咁都無仔溝】90後靚女求愛悲歌 渴望扭蛋機出幾個男友 18,812 views
  • 傳態度差棄用鄭俊弘 陳家樂執二攤演《逆緣》冷凍人 17,973 views
  • 【當年爭餐死】李明慧生龍鳯胎成下半場大贏家 17,470 views
  • 【強國客優先】行李箱塞爆茶記門口 大媽:天光擺到晚黑 14,968 views
  • 【名人底褲陣】名設計師何國鉦霸路 浴簾加孖煙通攔路人 14,932 views