< 返回
  • 【寫真戰】34G港產準女優加入混戰 曹思詩:佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?
  •   15,896 views │ 2017年07月17日
    留言()

 

今年嘅寫真戰認真激烈囉,林雅詩sell家務主婦feel、李彩華成33歲先出嚟出處女寫真、呢兩日又突然殺出一個34G嘅港產準女優,不過大台嘅曹CC好似唔放佢哋在眼內,因為佢話:「全部都係姐姐級、前輩級,其實都有佢哋嘅味道嘅,我諗。」

CC講得好聽啲就係「成熟」、「女人味」,但明眼人一聽就知佢寸人哋老。咁又係,事關佢自己係行青春健康路線架嘛。
「今次我主打係沙灘、健康膚色同埋健康性感。其實我自己唔介意性感,最緊要影出嚟靚、健康。」

不過,CC講嚟講去都係啲姐姐,對20歲仲要係導彈級身材嘅準女優麥紫莉避而不談,係咪驚咗呢個勁敵呀?話晒人哋去拍AV迴響好大喎。
「如果佢真係去拍的話,我覺得佢拍之前要諗清諗楚囉。我寧願佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?因為佢去拍,全世界人都睇到喇喎,咁即係屋企人父母都睇到,咁就好似唔係咁好囉。同埋,有無病架?如果惹到病嘅話會唔會好對唔住屋企人呢?」

其實諗咁多做咩吖?話唔定只係啅頭嚟啫。CC話:「我都仲諗緊佢係拍MV吖定係AV,因為之前好似有位藝人都話會拍,到最後都無咗件事,所以我都仲係質疑緊呢件事。」
熱門新聞
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 87,181 views
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 69,490 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 50,645 views
  • 【第一次見】劉華受傷後仍親自抱女 一家三口齊齊整整同fans過56歲生日 35,109 views
  • 【生意●劏場女超人】師奶連租北角死場14舖 自製百貨街谷返人流 34,131 views
  • 【生意●業主力撐】萬五蚊已租起14間舖 水樽榨汁機賣5千部 32,700 views