< 返回
  • 【寫真戰】34G港產準女優加入混戰 曹思詩:佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?
  •   15,896 views │ 2017年07月17日
    留言()

 

今年嘅寫真戰認真激烈囉,林雅詩sell家務主婦feel、李彩華成33歲先出嚟出處女寫真、呢兩日又突然殺出一個34G嘅港產準女優,不過大台嘅曹CC好似唔放佢哋在眼內,因為佢話:「全部都係姐姐級、前輩級,其實都有佢哋嘅味道嘅,我諗。」

CC講得好聽啲就係「成熟」、「女人味」,但明眼人一聽就知佢寸人哋老。咁又係,事關佢自己係行青春健康路線架嘛。
「今次我主打係沙灘、健康膚色同埋健康性感。其實我自己唔介意性感,最緊要影出嚟靚、健康。」

不過,CC講嚟講去都係啲姐姐,對20歲仲要係導彈級身材嘅準女優麥紫莉避而不談,係咪驚咗呢個勁敵呀?話晒人哋去拍AV迴響好大喎。
「如果佢真係去拍的話,我覺得佢拍之前要諗清諗楚囉。我寧願佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?因為佢去拍,全世界人都睇到喇喎,咁即係屋企人父母都睇到,咁就好似唔係咁好囉。同埋,有無病架?如果惹到病嘅話會唔會好對唔住屋企人呢?」

其實諗咁多做咩吖?話唔定只係啅頭嚟啫。CC話:「我都仲諗緊佢係拍MV吖定係AV,因為之前好似有位藝人都話會拍,到最後都無咗件事,所以我都仲係質疑緊呢件事。」
熱門新聞
  • 【壹經典●富豪孤獨生活】一個人坐17人飯桌 四叔落寞大電視撈飯(足本) 55,937 views
  • 【獨家直擊Soho撐枱腳】48歲唐文龍認追sexy楊柳青(足本版) 53,196 views
  • 【月入4萬被質疑特別服務】貨Van女神大反擊: 我可以做到飯都唔食(足本版) 51,955 views
  • 【壹經典●富二代讀書成績】名校李家誠高考不如人意 經濟地理會計全肥佬(足本版) 46,734 views
  • 【壹經典●搵北京代母】家傑家誠搶生男孫 第三代接班人暗戰(足本版) 32,310 views
  • 【200磅肥妹變索妹】9個月減70磅 示愛表白被拒決定「最甜美的報復」 27,834 views