< 返回
  • 忙做義工唔拍大台劇 萬綺雯:最快出年年中
  •   21,583 views │ 2017年09月10日
    留言()

 

萬綺雯唔只人靚,心地更加靚,佢答應做家品家電代言人,係因為彼此對於慈善嘅理念接近。
「我會問吓佢哋點解搵我,我都要知道佢哋點解搵我,我哋先可以傾落去。呢個係當初我哋一傾嘅時候,佢已經話有個構思,就係會送啲水機去老人院,等佢哋更加健康,咁我覺得好好。」

除咗做義工,蚊蚊近年更愛上舞台劇,難怪連大台重頭劇《老表,畢業喇!》都推咗唔拍啦。
「我覺得我好鍾意、好享受舞台上嘅感覺,我想再學多啲嘢,我想接觸唔同嘅人,所以喺香港有做,又同無障礙劇團做,我真係、一向都係咁,我鍾意做自己鍾意做嘅嘢。然後因為佢哋話我有套舞台劇係同歐陽震華合作,咁我喺電視劇同佢合作過,舞台上係未合作過,我覺得好多嘢都係緣份囉。」

同歐陽震華合作嘅舞台劇,將會喺12月29日於上海做跨年演出,一直做到1月中左右。直於幾時先可以再睇到蚊蚊拍劇,佢就話:「我諗要出年,因為而家安排嘅工作要到出年年中。」
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 205,082 views
  • 瘦身梁頌昕行性感 晒迷人pink bra 39,771 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 34,810 views
  • 【坎坷童年】蝦足4年 張文慈被飛仔用盡方法折磨 30,335 views
  • 捕獲昔日新聞之花! 43歲黃德如依然省鏡 30,249 views
  • 王浩信視帝寶座危危乎 踩單車洩憤 29,943 views