< 返回
  • 忙做義工唔拍大台劇 萬綺雯:最快出年年中
  •   21,611 views │ 2017年09月10日
    留言()

 

萬綺雯唔只人靚,心地更加靚,佢答應做家品家電代言人,係因為彼此對於慈善嘅理念接近。
「我會問吓佢哋點解搵我,我都要知道佢哋點解搵我,我哋先可以傾落去。呢個係當初我哋一傾嘅時候,佢已經話有個構思,就係會送啲水機去老人院,等佢哋更加健康,咁我覺得好好。」

除咗做義工,蚊蚊近年更愛上舞台劇,難怪連大台重頭劇《老表,畢業喇!》都推咗唔拍啦。
「我覺得我好鍾意、好享受舞台上嘅感覺,我想再學多啲嘢,我想接觸唔同嘅人,所以喺香港有做,又同無障礙劇團做,我真係、一向都係咁,我鍾意做自己鍾意做嘅嘢。然後因為佢哋話我有套舞台劇係同歐陽震華合作,咁我喺電視劇同佢合作過,舞台上係未合作過,我覺得好多嘢都係緣份囉。」

同歐陽震華合作嘅舞台劇,將會喺12月29日於上海做跨年演出,一直做到1月中左右。直於幾時先可以再睇到蚊蚊拍劇,佢就話:「我諗要出年,因為而家安排嘅工作要到出年年中。」
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 80,164 views
  • 【醫生與您】逆轉針劑 56,230 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 52,946 views
  • 一絲不掛出書爆大鑊 袁嘉敏堅係唔撈娛圈做OL? 51,643 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 49,273 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 40,954 views