< 返回
  • 【宣傳新歌去到幾盡?】Tim@E-kids 扮「飛機杯」送iphone
  •   2,088 views │ 2017年09月11日
    留言()

 

MK始袓E-Kids 早前在旺角封街拍新歌《1234》MV,事後出post話分亨MV有iphone送,三位成員戴上頭罩扮演唔同嘅公仔做Live公布結果,當中成員郁禮賢(Tim) 總豁出去扮演「飛機杯」,但唔少網民質疑此遊戲會否爛尾!Tim就表示:「放心!我們在日本期間已用ekids official fanspage 公佈左得奬名單,無得走數嘅, 所以大家不必擔心。今次我地每件事都好盡力做到好盡,你睇我戴住隻(飛機杯)公佈得獎名單就知我地做野完全無底線啦!講到尾,都係搏你地留意關注下囉,因為這3首ekids新歌和MV,我地都用左唔小心機,所以好怕無人留意!所以(飛機杯上頭)又有乜好怕喎!直到現在有十幾萬人睇過呢個MV,咩都值啦!」

另外,EKids 繼早前用十幾萬在旺角拍MV 後,經理人公司再度出手,投資過二十萬,遠赴日本拍第二首新歌MV,Tim : 「今次最新鮮就係和日本Dancer 合作,還知道有些是倖田來未和濱崎步嘅dancer ,所以我地都加緊練習,希望出來效果好一些,最後我哋仲收到8位日本dancer 親手製作嘅心意咭,令我地甜在心頭,亦非常感恩!」
EKids 繼早前用十幾萬在旺角拍MV 後,經理人公司再度出手,投資過二十萬,遠赴日本拍第二首新歌MV。
Tim@E-kids (中)為咗公布送iPhone結果時,就扮「飛機杯」製造驚喜!
MK 始袓E-Kids 早前在旺角封街拍新歌《1234》MV。
落重本喎!
熱門新聞
  • 【貨Van界女神】索過「跟車羅拉」美女轉行揸貨Van送貨月入4萬(足本版) 130,687 views
  • 【壹經典●富豪孤獨生活】一個人坐17人飯桌 四叔落寞大電視撈飯(足本) 53,182 views
  • 【獨家直擊Soho撐枱腳】48歲唐文龍認追sexy楊柳青(足本版) 51,789 views
  • 【月入4萬被質疑特別服務】貨Van女神大反擊: 我可以做到飯都唔食(足本版) 50,220 views
  • 【好大方●被余安安介入?】陳煒與監製男友分手 繼續孖住開公司 (足本版) 44,941 views
  • 潮人雲集「週末衣櫥」壽星仔馬天佑拉隊踩場撐Ceci 44,291 views