< 返回
  • 【宣傳新歌去到幾盡?】Tim@E-kids 扮「飛機杯」送iphone
  •   2,088 views │ 2017年09月11日
    留言()

 

MK始袓E-Kids 早前在旺角封街拍新歌《1234》MV,事後出post話分亨MV有iphone送,三位成員戴上頭罩扮演唔同嘅公仔做Live公布結果,當中成員郁禮賢(Tim) 總豁出去扮演「飛機杯」,但唔少網民質疑此遊戲會否爛尾!Tim就表示:「放心!我們在日本期間已用ekids official fanspage 公佈左得奬名單,無得走數嘅, 所以大家不必擔心。今次我地每件事都好盡力做到好盡,你睇我戴住隻(飛機杯)公佈得獎名單就知我地做野完全無底線啦!講到尾,都係搏你地留意關注下囉,因為這3首ekids新歌和MV,我地都用左唔小心機,所以好怕無人留意!所以(飛機杯上頭)又有乜好怕喎!直到現在有十幾萬人睇過呢個MV,咩都值啦!」

另外,EKids 繼早前用十幾萬在旺角拍MV 後,經理人公司再度出手,投資過二十萬,遠赴日本拍第二首新歌MV,Tim : 「今次最新鮮就係和日本Dancer 合作,還知道有些是倖田來未和濱崎步嘅dancer ,所以我地都加緊練習,希望出來效果好一些,最後我哋仲收到8位日本dancer 親手製作嘅心意咭,令我地甜在心頭,亦非常感恩!」
EKids 繼早前用十幾萬在旺角拍MV 後,經理人公司再度出手,投資過二十萬,遠赴日本拍第二首新歌MV。
Tim@E-kids (中)為咗公布送iPhone結果時,就扮「飛機杯」製造驚喜!
MK 始袓E-Kids 早前在旺角封街拍新歌《1234》MV。
落重本喎!
熱門新聞
  • 【拍拖兩個月】52歲韋家雄閃娶銀行之花:個仔戥我開心 65,457 views
  • 【獨家】全城最期待情侶狗年再合體 古仔宣萱:我哋有十年冇聯絡 60,509 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】揭無第三者保險 九巴亡命人禍 44,958 views
  • 【快問快答●必睇】同宣萱互窒笑唔停 古仔:你講到我好似係你條仔咁! 43,506 views
  • 【九巴奪命車禍】重傷患者開腦清瘀血 家屬怒轟:呢個肯定係人禍 35,734 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】坐擁56億資產 年賺6億 盈利勁升照裁員 32,122 views