< 返回
  • 【禁慾?】張寶兒又係處女黨 袁偉豪滑水發洩精力
  •   27,556 views │ 2017年09月14日
    留言()

 

袁偉豪與港姐張寶兒因為拍節目《打工仔捱世界2》撻着,不過他們都要面對很多考驗,好似拍拖初期袁偉豪因為知道張寶兒是千金小姐,都有想過放棄,但最後不想錯失好女友,都是決定去馬。
現在他們相當甜蜜,但又有新考驗,張寶兒是虔誠基督徒,換言之她都是處女黨的成員,而袁偉豪正值血氣方剛年紀,對住女友不知道他忍得住嗎?
不過袁偉豪就說會尊重對方,張寶兒亦都說這方面男友令她很放心。
不知道是否因為這個原因,袁偉豪最近頻頻滑水做運動,想發洩多餘的精力,今日他又去了滑水,不過他不是跟女友張寶兒去玩,反而與胡定欣一齊去,怕不怕女友呷醋呀!
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 80,164 views
  • 【醫生與您】逆轉針劑 56,230 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 52,946 views
  • 一絲不掛出書爆大鑊 袁嘉敏堅係唔撈娛圈做OL? 51,643 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 49,273 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 40,954 views