< 返回
  • 新歡係失婚婦科聖手 36歲阿嬌三月上節目爆嚮口:我已經找到了
  •   47,022 views │ 2017年10月07日
    留言()

 

36歲阿嬌早前經典「迷語」:「個個都拍拖,唔通個個都想拍拖咩!」後,佢真係有拖拍,剛被爆新戀情,新歡係有「醫界王陽明」之稱嘅台灣婦科聖手賴弘國。男方去年跟前妻結婚只有半年就離婚,真係兒嬉。

佢對上一次公開戀情已經是2013年時公開的韓藉男友K先生,但感情保存期只有十個月。日前阿嬌爆出戀上台灣32歲有「醫界王陽明」之稱的頼弘國。早前她人在台灣拍網劇《動物系戀人啊》時,就有劇組人員爆料有幾次都看見有個高大帥氣的男性去接收工,日前仲雙雙返港,男方去阿嬌西環屋企過夜。呢鋪姊弟戀,唔少網民都為已成「中女」的她擔心。不過阿嬌似乎對呢段感情好有信心,唔似佢一般態度。

佢開口承認呢段關係:「雖然認識嘅時間不是很長,但是他好關心我,令我有被愛的感覺,雖然他是一個非常忙碌的人,經常飛來飛去,但就算是這樣他仍十分努力去爭取互相了解大家的機會,雖然過往的愛情道路十分崎嶇,但我亦仍然相信愛情,希望今次能得到大家的祝福,我希望這段感情能夠開花結果。」

而男方亦透過診所大方認愛:「我很喜歡她,她是很好的女生,也是我想認真走下去的對象。」兩人大方認愛,又指會認真對待感情,似乎相當甜蜜。

原來今年六月,阿嬌孖阿Sa上內地節目接受曾寶儀訪問時,突然落淚自爆:「我已經找到,我已經有了。」似乎當時已經同賴弘國開始,忍唔住爆嚮口。

至於男友賴弘國是在台灣有一位相當有名氣的醫生。今年才32歲,比阿嬌年輕四年,但曾跟「空姐林依晨,」的Ivy結婚不足半年便火速離婚。他的外表成熟俊朗,加上身型高大健碩,為他帶來「醫界王陽明」的稱號。他亦曾上過台灣綜藝節目《康熙來了》,連小S都對他的外型讚不絕口。而賴弘國現時在陳怡蓉老公薛博仁開設的醫美診所工作,現職「技術總監暨海外事業部部長」,可說是年輕有為,希望今次阿嬌能夠得到幸福。
賴弘國是在台灣有一位相當有名氣的醫生,今年才32歲,比阿嬌年輕四年。
頼弘國事業有成,又靚仔大隻,真係明乎其實嘅高富帥。
阿嬌爆出戀上台灣32歲有「醫界王陽明」之稱的頼弘國。
阿嬌表示:「雖然認識嘅時間不是很長,但是他好關心我,令我有被愛的感覺!」
「個個都拍拖,唔通個個都想拍拖咩!」阿嬌今次真係拍拖。
男方透過診所大方認愛:「我很喜歡她,她是很好的女生,也是我想認真走下去的對象。」
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 87,737 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 55,795 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 51,814 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 42,960 views
  • 老公恨仔要生四個 鍾嘉欣開Turbo追仔 41,550 views
  • 【雜食王】李思捷四年偷食三件 春卷死忍 39,634 views