< 返回
  • 【「CoCo姐」跟蔡思貝同屆】36E爆乳陳偉琪拍《3日2夜》似睇肉世界
  •   10,357 views │ 2017年10月11日
    留言()

 

如果作為一個專業玩家,王浩信的緋聞獵物豈止一個蔡思貝能滿足。有傳今年拍《溏心風暴3》時,王浩信暗撻埋同劇的「暴乳類」陳偉琪。擁有36E導彈的陳偉琪(Vicky),加拿大來港參選13年港姐與蔡思貝同屆,決賽時被指有「神秘契爺」幫手拉票,可惜加埋副超級body,依然落敗。

之後演出都離不開以身材做話題,最爆係拍大台旅遊節目《3日2夜》,簡直係「睇肉世界」,無論在綜藝節目或個人ig,她不時大騷驕人身材,就連曾經合作過的阿Bob都忍唔住在節目中望多兩眼,因而俾老婆詐型。

之後在處境劇《八時入席》飾演電視台姐仔「CoCo姐」成功入屋,之後在重頭劇《誇世代》及《溏心風暴3》做下配角,其中在《溏心3》仲同黃宗澤有肉搏場面,講到底即係有肉睇。

相關新聞:

點止蔡思貝 王浩信暗撻爆乳咪神陳偉琪
http://bit.ly/2gpMCEj

食得招積玩得高明 傳王浩信屋企同幢租私竇
http://bit.ly/2y7xqWp

【分手導火線】Ig暗寸王浩信 蔡思貝前度麥秋成:呢個人我唔想提
http://bit.ly/2ydJkOs

拍大台旅遊節目《3日2夜》,地點係配角,主菜係身材。
要落水或 著泳衣嘅節目,十居其九有佢份,你懂的,!
選港姐時,除身材出眾,也傳她有「神秘契爺」幫她拉票,成為話題。
佢同蔡思貝、陳凱琳同屆。雖然選美上佢輸俾蔡思貝,但不約而同大家都成為王浩信的緋聞女人。
曾在《八時入席》的「CoCo姐」,演活電視台的麻煩姐仔,新人而言演技合格啦!
知道自己強項,經常曬!
佢嘅ig,係睇肉世界。
陳偉琪在《溏心3》,跟黃宗澤有肉搏吸睛場面。
知道自己強項,狂曬!
震撼身形嘅陳偉琪好鍾意打藍球。
選港姐時, 蔡思貝以長腿力壓陳偉琪
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 243,374 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 44,384 views
  • 鄭俊弘被雪零收入身材暴漲 買嘢搵何雁詩埋單 38,594 views
  • 【難忘舊仇】梁思浩拒做《百萬富翁》嘉賓 請主持陳志雲食檸檬 28,333 views
  • 【人神共憤】鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 何雁詩網上回應:我是狗癡⋯唔係好明發生咩事 28,254 views
  • 多災多難 何雁詩戀鄭俊弘連阿爸都唔撐 26,698 views