< 返回
  • 點止蔡思貝 王浩信暗撻爆乳咪神陳偉琪
  •   60,603 views │ 2017年10月11日
    留言()

 

獵女無間斷的人夫王浩信,一個蔡思貝點夠!
有傳他同時暗撻大台新一代咪神陳偉琪,蔡思貝有長腿,陳偉琪就有36E噴血身材,乜都俾王浩信玩晒啦!
結婚生女不會改變一個人,王浩信11年奉子承婚之後,同朋友呻未玩夠,他跟蔡思貝的關係,已經是劇組公開秘密。
不過今年初拍《溏心風暴3》,他又傳與劇中配角陳偉琪過從甚密,陳偉琪和蔡思貝同年選港姐,落選之後在《八時入席》飾演CoCo姐,當時都幾入屋嘅!
在《溏心3》中,她跟黃宗澤有肉搏場面,誰知最後「獵」到她的,是跟她沒甚麼對手戲的王浩信。原來二人都喜愛夜蒲,由其他蒲腳介紹認識,陳偉琪本身有男朋友,王浩信又是人夫,兩個有共識是短期貨仔,簡直是完美散餐。
王浩信和YoYo結婚頭一年,大家關係都ok,但近年王浩信事業愈順利,在外面亦玩得愈犀利,兩公婆經常為此嘈交。
有次清晨五點幾,王浩信尚未埋位,於是監製就打給YoYo,點知YoYo話老公整晚都沒返家,雖然有不開心,但個女才得5歲,自己又不夠經濟能力,YoYo唯有啞忍。寧願放輕這段感情,注意力擺在女兒身上。為顧全大局,她每次都出來撐老公,呢啲老婆去邊度搵呀?

相關新聞:

食得招積玩得高明 傳 王浩信屋企同幢租私竇

http://bit.ly/2y7xqWp

【分手導火線】Ig暗寸王浩信 蔡思貝前度麥秋成:呢個人我唔想提

http://bit.ly/2ydJkOs

【蔡思貝同屆】36E爆乳「CoCo姐」陳偉琪的睇肉世界

http://bit.ly/2i1zSr6

                                           

 
跟蔡思貝的關係,已是劇組的公開秘密。
結婚生女唔會改變一個人,講王浩信呀!
陳偉琪行得好埋,陳偉琪和蔡思貝是同屆港姐。
陳偉琪有36E噴血身材。
陳偉琪跟黃宗澤在《溏心風暴3》有肉搏場面,但最後卻由王浩信「獵」得她。
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 87,737 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 55,795 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 51,814 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 42,960 views
  • 老公恨仔要生四個 鍾嘉欣開Turbo追仔 41,550 views
  • 【雜食王】李思捷四年偷食三件 春卷死忍 39,634 views