< 返回
  • 【床照流出】同佘詩曼好友爭仔 Naomi登堂入室坐正
  •   52,211 views │ 2017年10月12日
    留言()

 

𡃁模Naomi數年前同佘詩曼好友Georgia爭地產花心男Patrick,搞到滿城風雨,更不惜背上小三之名,最近又有新搞作!

有讀者爆料供出幾張Naomi同Patrick嘅床照。Naomi不甘示弱,床照流出後,今日仲上載於男方大坑道寓所嘅自拍照到社交網站,挑機阿佘好友Georgia。
本刊當然者有致電Naomi 求證,Naomi說:「床照點解會流出我唔清楚,你問返對方啦,同埋男未婚、女未嫁,又何來小三呢?我Facebook profile pic隨便換張相,我自己無留意過拍攝地點係邊,不過就算係佢屋企影又點?好正常啫。
嗰個女人瘋狂致電我,已交警方處理,我唔方便多講!」
Naomi就話男未婚女未嫁,唔認為自己係小三,不過Georgia就曾經喺網上鬧爆Naomi,仲自稱自己同Patrick已經結咗婚喎?兩個女人爭玩具,不過最後再俾人踢爆呢位地產花心男Patrick原來真係未結婚,就連寡佬證都有。
一個男人又玩姊弟戀,又拖拖拉拉另一個索模咁多年,搞到滿城風雨都繼續花心成性,大家都係食花生算啦!
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 87,719 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 55,780 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 51,803 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 42,950 views
  • 老公恨仔要生四個 鍾嘉欣開Turbo追仔 41,520 views
  • 【雜食王】李思捷四年偷食三件 春卷死忍 39,621 views