< 返回
  • 【亂泊車?】被插頂住旅遊巴 周柏豪:我喺架車度
  •   6,029 views │ 2017年11月13日
    留言()

 

近期周柏豪「轉會」加盟星夢,加上踏入影壇拍戲又拍劇,搵到錢當然要換車獎勵自己,豪購約70萬的Ford野馬跑車,並配以「柏豪」feel十足自訂車牌。

但有網民怒插他的新車泊在街尾,令隨後的旅遊巴不夠位駛入,留言話:「有冇人識周柏豪?快啲叫佢返嚟揸走部車。」

柏豪接受傳媒訪問時,無奈表示:「我當時喺架車度,冇發生乜嘢事,睇住個一個人影,我亦冇阻擋架旅遊巴士,網上嘅嘢有時唔需要太認真。」

他強調自己沒有阻街,指該處是酒店落客區,並非雙黃線,是可以停車的,況且旅遊巴後來都成功離開,他亦沒同人嗌交。

同時亦有網民為他平反,認為以現場情況來看,似乎是旅遊巴司機技術問題居多。
熱門新聞
  • 男友被爆偷食兼搞大人個肚 梁嘉琪:我已一個人上路了 46,211 views
  • 與嫩口男友分手? 羅霖:沒結果的,只能叫曾愛過 42,664 views
  • 老婆永遠是對的 張繼聰為謝安琪護航擋箭 38,038 views
  • 【強國男迷港女】有港女唱完賣肉 老闆拔槍逼陪酒 33,901 views
  • 【獨家】新年冧爆未來拿督外母 楊明又拖又扶莊思明媽 32,746 views
  • 【獨家】產後抑鬱 35歲孫慧雪:「老公話我變得好恐怖」 32,635 views