< 返回
  • 謝寧靚樣keep得住 拖老公行街晒恩愛
  •   23,003 views │ 2017年12月03日
    留言()

 

1985年港姐冠軍、曾經嘅當紅花旦,特別係古裝劇,謝寧真心無得輸,就算依家54歲生過兩件,係就係有少少福氣,但五官依然算得上好睇。

謝寧早前同幾個朋友飲茶,化行妝嘅佢頭頂再掛住一副黑超,就算唔再係青春少艾,但仍然有股舊時港姐、花旦嘅氣息,唔通養尊處休係唔同啲?
其實佢雖然有名你叫曲奇女王,旗下唔少分店幫佢搵錢,但一樣要落手落腳做粗重嘢,有時做攝影嘅老公都要落舖頭幫埋一份。

講起兩公婆,《壹》仔亦曾經捕獲到佢哋好sweet sweet咁拍拖行街,一時就老公搭膊頭,一時就拖住手,睇嚟一齊7年但冇俾7年之癢影響喎。
至於呢日嘅謝寧,就比早前同朋友去飲茶嗰日遜色咗喇,唔係講個樣,而係身形。呢日無遮無掩,個肚好似四五個月身孕咁,成個C9味出晒嚟!講到尾,老公唔介意就得啦。
54歲的謝寧
1985年港姐冠軍
舊時古裝裝扮無得輸
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 170,630 views
  • 瘦身梁頌昕行性感 晒迷人pink bra 39,535 views
  • 【坎坷童年】蝦足4年 張文慈被飛仔用盡方法折磨 30,055 views
  • 捕獲昔日新聞之花! 43歲黃德如依然省鏡 29,812 views
  • 王浩信視帝寶座危危乎 踩單車洩憤 29,611 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 27,685 views