< 返回
  • 【誇世代】尚董一角大受好評 馬海倫網上答謝fans
  •   6,547 views │ 2018年01月12日
    留言()

 

《誇世代》今晚大結局,呢套被譬為神劇嘅劇集深受觀眾歡迎,就連演員都話收到個劇本嘅時候覺得好誇張,但又好佩服編劇可以安排到每個人都有故仔同串連,認為編劇的功勞最大。

喺入面扮演霸道尚董的馬海倫,更獲唔少網民留言支持,大讚她是老戲骨,認為大台應該要頒返個獎俾佢以作肯定。由於尚董的戲份頗多,加上劇集入面有不少故事都是圍繞住尚董發生,所以有網民認為馬海倫絕對可以用尚董一角去角逐視后。

加上有網民發現到片尾播出的NG片,甚少見到尚董的身影,馬海倫回覆傳媒嘅時候話自己好少NG,因為一早熟讀劇本,所以入片場連劇本都唔使拎。老戲骨的實力絕不能輕視,而馬海倫近日亦都在微博多謝網民對她的讚賞。

今晚馬鞍山新港城中心更有《誇世代》一眾演員同大家現場睇大結局,尚董當然有份出席啦,不過歐陽震華同尚家四小姐李佳芯就喺綵排嘅時候未見,大會只喺拎二人嘅紙版人同大家一齊玩。

相關連結:

衝向視后 《誇世代》江美儀鬧爆尚董勁好戲
http://bit.ly/2r2NZ3R

《誇世代》安安變壞人 陳嘉寶:連自己都想摑兩巴
http://bit.ly/2Dm9TBn
尚董真係好重戲份
今晚一眾演員齊集馬鞍山
馬海倫多謝FANS支持
熱門新聞
  • 【攞公屋住一世】300呎間3房全部雙人床 預埋個仔娶老婆 221,905 views
  • 【攞公屋住一世】全屋住4人用盡300呎 盡用空間好多暗格 39,194 views
  • 【蝸居宅急變】地拖變Dior 家居創意達人Queenie屋企勁多蠟燭 29,637 views
  • 【香港饑渴男女】男沉迷自慰不能自拔 女日需幾十次高潮 27,694 views
  • 【富豪大宅】四叔山頂大宅完工 90歲搬入長壽大屋 27,317 views
  • 傳態度差棄用鄭俊弘 陳家樂執二攤演《逆緣》冷凍人 24,314 views