< 返回
  • 【誇世代】尚董一角大受好評 馬海倫網上答謝fans
  •   6,547 views │ 2018年01月12日
    留言()

 

《誇世代》今晚大結局,呢套被譬為神劇嘅劇集深受觀眾歡迎,就連演員都話收到個劇本嘅時候覺得好誇張,但又好佩服編劇可以安排到每個人都有故仔同串連,認為編劇的功勞最大。

喺入面扮演霸道尚董的馬海倫,更獲唔少網民留言支持,大讚她是老戲骨,認為大台應該要頒返個獎俾佢以作肯定。由於尚董的戲份頗多,加上劇集入面有不少故事都是圍繞住尚董發生,所以有網民認為馬海倫絕對可以用尚董一角去角逐視后。

加上有網民發現到片尾播出的NG片,甚少見到尚董的身影,馬海倫回覆傳媒嘅時候話自己好少NG,因為一早熟讀劇本,所以入片場連劇本都唔使拎。老戲骨的實力絕不能輕視,而馬海倫近日亦都在微博多謝網民對她的讚賞。

今晚馬鞍山新港城中心更有《誇世代》一眾演員同大家現場睇大結局,尚董當然有份出席啦,不過歐陽震華同尚家四小姐李佳芯就喺綵排嘅時候未見,大會只喺拎二人嘅紙版人同大家一齊玩。

相關連結:

衝向視后 《誇世代》江美儀鬧爆尚董勁好戲
http://bit.ly/2r2NZ3R

《誇世代》安安變壞人 陳嘉寶:連自己都想摑兩巴
http://bit.ly/2Dm9TBn
尚董真係好重戲份
今晚一眾演員齊集馬鞍山
馬海倫多謝FANS支持
熱門新聞
  • 【港女最驚係呢種】男人話請去旅行 港女唔肯驚人呃蝦條(足本版) 53,590 views
  • 【男友想夾硬】唔俾就威脅分手 港女唔識拒絕:但我唔想咁快囉(足本版) 49,931 views
  • 【經典●五角苦戀搞到正印自殺】林青霞做雙重小三Out走蕭芳芳亦傳尋死 遭毒咒唔敢嫁秦漢(足本版) 45,261 views
  • 【壹經典●富豪娶姊妹為妻】髮妻裘錦秋空難亡 邱德根轉娶姨仔生三子(足本版) 38,009 views
  • 【天價公屋放租】懲教職員萬六蚊呎掃天價公屋 再叫租1萬回報有5厘(足本版) 31,884 views
  • 【每日壹爆●IG美人計騙局】性感美人計曬銀紙名牌 快錢黨劏青少年錄音曝光(足本版) 29,787 views