< 返回
  • 【愛情事業洗牌】古天樂掟2億開戲力捧 林峯轉會療傷
  •   38,875 views │ 2018年02月08日
    留言()

 

甩拖林峰殘爆,黑口黑面,冇晒心機。不用埋位時,寧願站在一旁發呆,阿Sa跟他說笑都冇乜反應,認真慘豬!

冇計啦,女友吳千語搭上前全國政協兼地產商施子清個孫施伯雄,被飛梗係慘豬啦!好在有古天樂打救,他知林峯一直想在影圈發展,但英皇就主力幫他接電視劇,現在仍在拍舊公司部網劇 《PTU機動部隊》。

剛巧古天樂大搞經理人同製作公司,就搵林峯過檔,頭炮是擲二億拍《尋秦記》電影版,由林峯同旗下的宣萱擔正。冇愛情但有事業,唔係雙失都值得開心!

其實當年拍完《尋秦記》之後,古天樂一直有留意林峯,之前他投資吳君如部《12金鴨》,就想打造林峯成為新一代鴨王,可惜當時合作不成。

林峯本來想在古天樂支持下,自組工作室,但諗諗吓又不想兼顧太多,所以最後簽經理人約。除了《尋秦記》,古天樂計劃翻拍《風雲》和《如來神掌》,應該有預埋林峯,有排忙,相信幫到他療情傷。

相關新聞:



拒同阿嬌孖住結婚 阿Sa唔心急再嫁

http://bit.ly/2BhogrF

【新娛樂大亨】古天樂掟4億翻拍《風雲》《如來神掌》

http://bit.ly/2nUhGyS
熱門新聞
  • 【悔改●承諾幫手養女】周永恒崩哭求阿Yu女兒原諒:對佢哋好大虧欠(足本版) 138,451 views
  • 【大陸妻佗B仔】周永恒9月再做老竇:估唔到仲有女人信我(足本版) 84,254 views
  • 【為拍拖去到盡】港女為符意中人要求 3個月喪減40磅(足本版) 57,338 views
  • 【取得入境證據】獨家回應!黑獄18年現轉機 鄧龍威:好想返香港見媽媽!(足本版) 53,180 views
  • 【揸四千萬樓嗌唔掂】森美賣樓幫仔女俾首期 自己移居泰國:香港樓價太貴(足本版) 47,806 views
  • 【同王浩信玩完】戰鬥格蔡思貝 深坑露腿姣攻老外一撻著晒(足本版) 46,254 views