< 返回
  • 【愛情事業洗牌】古天樂掟2億開戲力捧 林峯轉會療傷
  •   38,875 views │ 2018年02月08日
    留言()

 

甩拖林峰殘爆,黑口黑面,冇晒心機。不用埋位時,寧願站在一旁發呆,阿Sa跟他說笑都冇乜反應,認真慘豬!

冇計啦,女友吳千語搭上前全國政協兼地產商施子清個孫施伯雄,被飛梗係慘豬啦!好在有古天樂打救,他知林峯一直想在影圈發展,但英皇就主力幫他接電視劇,現在仍在拍舊公司部網劇 《PTU機動部隊》。

剛巧古天樂大搞經理人同製作公司,就搵林峯過檔,頭炮是擲二億拍《尋秦記》電影版,由林峯同旗下的宣萱擔正。冇愛情但有事業,唔係雙失都值得開心!

其實當年拍完《尋秦記》之後,古天樂一直有留意林峯,之前他投資吳君如部《12金鴨》,就想打造林峯成為新一代鴨王,可惜當時合作不成。

林峯本來想在古天樂支持下,自組工作室,但諗諗吓又不想兼顧太多,所以最後簽經理人約。除了《尋秦記》,古天樂計劃翻拍《風雲》和《如來神掌》,應該有預埋林峯,有排忙,相信幫到他療情傷。

相關新聞:


拒同阿嬌孖住結婚 阿Sa唔心急再嫁
http://bit.ly/2BhogrF

【新娛樂大亨】古天樂掟4億翻拍《風雲》《如來神掌》
http://bit.ly/2nUhGyS
熱門新聞
  • 【洗米嫂堅挺Body】狂舉十公斤操到有背肌 身材砌低後生女 36,168 views
  • 【最浮誇明星之家】吳剛老婆首曝光 全家豪華裝出巡拋窒途人 32,953 views
  • 【屋邨妹飛上枝頭】《飛虎》王敏奕靠曾志偉兒脫貧 千呎豪宅同居 31,539 views
  • 【地鐵捕獲】邊個外賣look上車? 發哥:乘客睇手機唔睇周潤發 28,279 views
  • 【毒海蕭正楠】大麻可卡因溝冰毒 元朗隱世村與世隔絕戒毒 27,511 views
  • 【壹經典●富貴非浮雲】罕有被公開譴責 誠哥一生兩大遺憾 25,521 views