< 返回
  • 【冧日本男仔多啲】孖Oppa談情唔過電 陳漢娜情人節做宅女
  •   2,596 views │ 2018年02月13日
    留言()

 

早前憑電影《殺破狼.貪狼》入圍第37屆香港電影金像獎「最佳新演員」的影壇新貴陳漢娜(Hanna),除咗電影作品獲外界好評,仲好快做埋廣告界嘅新寵!佢早前再次為珠寶品牌拍攝廣告宣傳相,今次已經係Hanna與品牌第三次合作,拍攝當日佢換上多個造型,由於今次拍攝嘅主題係情人節,好多時都要同韓籍男模深情對望,好彩佢事前做足功夫,先跟男模特兒吹水互相了解,令自己更容易代入熱戀嘅情侶。



雖然拍攝時韓男要向Hanna「放電」,但她笑言未有過電,還表示韓國Oppa 不是她那杯茶︰「唔少女仔都愛韓國男仔,不過我較喜歡日本男仔,雖然對方好靚仔,但我冇被他電暈呢!」聽日就係情人節,未有情人嘅Hanna話︰「情人節對我嚟講冇咩大感覺,如果你真係有情人嘅話,日日都可以戚情人節,唔一定要重視呢一日。兩個人一起係一種緣份,有嘅話就有,冇都唔會強求。現在工作為先,因為我係一個好多嘢想去實踐嘅人,拍拖大家會有一個承諾和責任,你嘅時間會分薄了,拍拖後可能好難去兼顧工作。」
陳漢娜(Hanna)憑電影《殺破狼.貪狼》入圍第37屆香港電影金像獎「最佳新演員」。
今次已經係Hanna與品牌第三次合作,拍攝當日佢換上多個造型。
雖然拍攝時韓男要向Hanna「放電」,但她笑言未有過電,還表示韓國Oppa 不是她那杯茶。
熱門新聞
  • 【每日壹爆●銀城吸煙惡女】直擊店員商場內狂煲煙 被指阻塞通道即鬧爆保安(足本版) 78,429 views
  • 【每日壹爆●青龍教秘中秘】億萬富婆為賣淫集團煮飯 高級督察揭她是誰......(足本版) 64,332 views
  • 【港版TFBOYS ? 】《全民造星》Mr.Jan 童顏搶晒鏡 劉美君話唔做戲嘥晒! 55,841 views
  • 【赤裸的女人】34歲天體港女:著衫好束縛唔舒服(足本版) 54,145 views
  • 【經典●張栢芝接江湖姦殺令】吳雪雯唔接戲被圍毆 蔡慧敏被禁錮72小時 (足本版) 52,960 views
  • 【呢頭離婚嗰頭來港陪Niki】為38歲周麗淇 軍部演員傅程鵬甘做泊車仔(足本版) 51,814 views