< 返回
  • 【冧日本男仔多啲】孖Oppa談情唔過電 陳漢娜情人節做宅女
  •   2,596 views │ 2018年02月13日
    留言()

 

早前憑電影《殺破狼.貪狼》入圍第37屆香港電影金像獎「最佳新演員」的影壇新貴陳漢娜(Hanna),除咗電影作品獲外界好評,仲好快做埋廣告界嘅新寵!佢早前再次為珠寶品牌拍攝廣告宣傳相,今次已經係Hanna與品牌第三次合作,拍攝當日佢換上多個造型,由於今次拍攝嘅主題係情人節,好多時都要同韓籍男模深情對望,好彩佢事前做足功夫,先跟男模特兒吹水互相了解,令自己更容易代入熱戀嘅情侶。


雖然拍攝時韓男要向Hanna「放電」,但她笑言未有過電,還表示韓國Oppa 不是她那杯茶︰「唔少女仔都愛韓國男仔,不過我較喜歡日本男仔,雖然對方好靚仔,但我冇被他電暈呢!」聽日就係情人節,未有情人嘅Hanna話︰「情人節對我嚟講冇咩大感覺,如果你真係有情人嘅話,日日都可以戚情人節,唔一定要重視呢一日。兩個人一起係一種緣份,有嘅話就有,冇都唔會強求。現在工作為先,因為我係一個好多嘢想去實踐嘅人,拍拖大家會有一個承諾和責任,你嘅時間會分薄了,拍拖後可能好難去兼顧工作。」
陳漢娜(Hanna)憑電影《殺破狼.貪狼》入圍第37屆香港電影金像獎「最佳新演員」。
今次已經係Hanna與品牌第三次合作,拍攝當日佢換上多個造型。
雖然拍攝時韓男要向Hanna「放電」,但她笑言未有過電,還表示韓國Oppa 不是她那杯茶。
熱門新聞
  • 【公屋女富貴之路】住3000呎大屋Cammi箝實賭廳老闆 飛甩強國富二代水源充足 36,703 views
  • 【嫁入百億富豪家】31歲《宮心計》李美慧 直升機閃婚56歲富商曾文豪 35,239 views
  • 【富豪苦痛誰又知】奚秀蘭嫁入豪門辛酸 老爺曾服80粒安眠藥 33,392 views
  • 【被MissHunny奚落】Myar麥芽打贏官司重新出發 向青春說sorry! 29,166 views
  • 【四千萬嫁妝過門 】37歲阿嬌下周做人妻 老闆楊受成再加碼750萬厚禮 28,169 views
  • 【夜總會打爆鼻樑】《飛虎》吳岱融喜愛爛蒲得罪黑幫 感激鍾淑慧諒解:佢冇鬧我 28,077 views