< 返回
  • 【如陽光伴我】情人節結婚3周年 王祖藍:感恩你一直咁忍我!
  •   8,590 views │ 2018年02月14日
    留言()

 

2015年2月14日情人節,娛圈盛事之一王祖藍同李亞男嘅長短腳之戀開心結果,舉行浪漫感人嘅婚禮。今日踏入結婚三周年,佢兩當然要放閃,一張陽光下的夫妻漫步相,佢寫上:「呢張相令我諗起,如陽光伴我,清新笑迎面,希望我哋以後日日都開開心心咁過,感恩你一直咁忍我。」呢一段表達曬祖藍對老婆嘅情義。

仲有好多張放閃相,Chok爆嘅王生遊船上輕托老婆塊面,同另一張黑白照,sweet外仲不失攪笑味。喺度祝王生王太情人節快樂!

 
一對夫婦有幾恩愛,相處的忍讓總少不了。
好chok呀,王生!
兩公婆給對方最好的禮物,就是時間。工作有幾忙,他們都爭取時間共進晚飯,然後一起散步或做運動。
熱門新聞
  • 【公屋女富貴之路】住3000呎大屋Cammi箝實賭廳老闆 飛甩強國富二代水源充足 35,689 views
  • 【嫁入百億富豪家】31歲《宮心計》李美慧 直升機閃婚56歲富商曾文豪 34,694 views
  • 【富豪苦痛誰又知】奚秀蘭嫁入豪門辛酸 老爺曾服80粒安眠藥 32,999 views
  • 【被MissHunny奚落】Myar麥芽打贏官司重新出發 向青春說sorry! 29,100 views
  • 【夜總會打爆鼻樑】《飛虎》吳岱融喜愛爛蒲得罪黑幫 感激鍾淑慧諒解:佢冇鬧我 27,664 views
  • 【四千萬嫁妝過門 】37歲阿嬌下周做人妻 老闆楊受成再加碼750萬厚禮 26,877 views