< 返回
  • 趙世曾愛情金句: 我覺得婚姻係妥協!
  •   8,041 views │ 2018年04月16日
    留言()

 

趙世曾的愛情金句節錄:

「我是屬於不鍾意被人束縛的男人,亦都不會為了一朵花犧牲成個森林」

「一個人的愛情在心中是可以永遠存在,不可以話有個就不能有第二個可以代替,當然後生時有些戀愛會令你永遠記住。」

「每一次結束一段戀愛時,我自己覺得快樂,因為我重新又開始一段新戀情。」

「有哪一個男仔不愛美女,不過我就公開些,因為我無結婚所以可以公開些。我就公開尋找快樂,因為我這樣對於你的健康,人生同快樂有好多大關係。」

「我覺得大部份婚姻係一個妥協,不是話盡得開心,兩夫妻日子久了,然後大家變相去維持婚姻」

「唔好話為了愛情要放棄一切,或者要煩惱,要打交,千祈不好,大家分手都可以有商有量」
熱門新聞
  • 【港女最驚係呢種】男人話請去旅行 港女唔肯驚人呃蝦條(足本版) 51,041 views
  • 【男友想夾硬】唔俾就威脅分手 港女唔識拒絕:但我唔想咁快囉(足本版) 47,589 views
  • 【經典●五角苦戀搞到正印自殺】林青霞做雙重小三Out走蕭芳芳亦傳尋死 遭毒咒唔敢嫁秦漢(足本版) 44,567 views
  • 【壹經典●富豪娶姊妹為妻】髮妻裘錦秋空難亡 邱德根轉娶姨仔生三子(足本版) 37,456 views
  • 【天價公屋放租】懲教職員萬六蚊呎掃天價公屋 再叫租1萬回報有5厘(足本版) 31,642 views
  • 【每日壹爆●IG美人計騙局】性感美人計曬銀紙名牌 快錢黨劏青少年錄音曝光(足本版) 29,236 views