< 返回
  • 【深宮計殺到】陸詩韻諗計誓保24吋腰
  •   4,701 views │ 2018年05月09日
    留言()

 

陸詩韻早前出席美容品牌活動,提到她有份演出的大型古裝劇《深宮計》即將開播,在裡頭飾演宋王妃的她,跟一班凍齡女神包括羅霖、張文慈等合作。
由於身邊對手咁弗,將要出席連串宣傳活動的她不容有失,原來陸詩韻好鍾意食嘢,為保住24吋腰,她說幾乎日日做運動:「我好鍾意食嘢,食自助餐可以由頭帶尾,食飯都食兩碗,所以平日一定會做運動,好似行山、做瑜伽,總之成日郁無時停,所以我食得咁勁都係110磅。」
多年前開始出自家品牌護膚品,不用拍戲,陸詩韻會一早返公司,她說:「我而家一半從商,習慣咗九點左右返到公司,夜晚又會兩點幾先瞓,雖然好忙,但都好享受。我嘅性格係打不死,又坐唔定,所以愈忙愈開心。不過一有時間,就會喺OFFICE做拉筋動作,所以點忙都有足夠運動量,如果唔係,KEEP唔到呢個磅數同身形。」
陸詩韻跟謝雪心、羅霖、張文慈等凍齡女神合作,真係要打成十二分精神。
活動當日,黄健東跟陳柏宇都是嘉賓。
她跟莊端兒齊齊出席美容活動,交換扮靚心得。
唐貝詩(左)跟周美欣這對好姊妹孖住出席活動。
熱門新聞
  • 化身YouTuber? 謝文欣拍片唱爆黃凱芹 72,771 views
  • 【啜爆陳茵媺】老婆一拖三返加 陳豪難離難捨機場抱緊些 (足本版) 72,598 views
  • 【煉成絕世好老公】陳豪為仔女月花10 萬租南灣 陳茵媺:咁都比較吃力! (足本版) 45,106 views
  • 【經典●五角苦戀搞到正印自殺】林青霞做雙重小三Out走蕭芳芳亦傳尋死 遭毒咒唔敢嫁秦漢(足本版) 36,916 views
  • 【壹經典●富豪娶姊妹為妻】髮妻裘錦秋空難亡 邱德根轉娶姨仔生三子(足本版) 29,135 views
  • 【天價公屋放租】懲教職員萬六蚊呎掃天價公屋 再叫租1萬回報有5厘(足本版) 28,929 views