< 返回
  • 有四男服侍仍不滿足 佘詩曼被封「貪食佘」
  •   14,388 views │ 2018年06月06日
    留言()

 

佘詩曼為新廣告著起拖尾裙,見到畫面中嘅佢「裙搖又尾擺」好飄逸,係咪好有女神feel呢?其實成件事好搞笑架,尤其當你見到鏡頭背後,原來有一班男仔扯住佢啲尾擺起勢咁揈嘅時候。
「今次拍呢個廣告真係唔簡單,大家唔好見到以為好靚呀,好似仙女咁樣呀,但其實幕後有好多工作人員幫手嘅,因為又要四邊唔同方向拉起條裙啦,咁樣吹起佢先有飄逸感覺,導演要求當然高啦,所以有啲鏡頭拍咗好多個take。」佘詩曼說。

喺呢個大熱天時,阿佘只係企定定吹住四把風扇就可以拍完收工出糧,好似好爽皮喎。其實佢都話女神唔易做架:「係我對眼最辛苦囉,因為吹咗成日啦,全日俾四把風扇吹住,係咁流眼水囉,所以背後都付出好多架,真係女神唔易做呀!」

付出得多梗係要補償返啦,特別係補償俾個胃,所以阿佘更被封為「貪食佘」。
「因為4個工作人員拉住我條裙,即係間接拉住我,佢哋無定向咁扯我條裙,變咗我有時都被佢哋拉跌架,所以我馬步要企得好穩至得。佢哋仲笑我食得多嘢,我不知幾用力啊要,所以先食完飯再食甜品咋。」

立即按此連結下載《壹週刊》APP:
http://bit.ly/next28app
熱門新聞
  • 【貨Van界女神】索過「跟車羅拉」美女轉行揸貨Van送貨月入4萬(足本版) 128,669 views
  • 【壹經典●四叔感情】前妻選美出身 四叔離婚後癡戀不再婚(足本版) 55,111 views
  • 【獨家直擊Soho撐枱腳】48歲唐文龍認追sexy楊柳青(足本版) 49,347 views
  • 【月入4萬被質疑特別服務】貨Van女神大反擊: 我可以做到飯都唔食(足本版) 45,742 views
  • 【壹經典●四叔感情】李兆基前妻消失23年後 大型法會神秘現身(足本版) 44,731 views
  • 【好大方●被余安安介入?】陳煒與監製男友分手 繼續孖住開公司 (足本版) 43,855 views