< 返回
  • 【陳庭欣爭贏當寶】彩豐行太子爺前妻FB慶祝離婚五週年 同兩個仔住村屋 (足本版)
  •   33,510 views │ 2018年06月08日
    留言()

 

兩日連氣爆出陳庭欣做小三,喺Ruby手中搶走有過億身家嘅彩豐行太子爺楊振源Benny。喺呢段新聞爆出之後, Benny嘅前妻有嘢講,佢喺fb話:「要慶祝離婚五週年,咁大家明晒啦!」

前妻Macy係芭蕾舞教師,好優雅㗎,喺佢嘅fb度,都係po同兩個仔嘅開心生活相。前妻Macy係芭蕾舞教師,好優雅㗎,喺佢嘅fb度,都係po同兩個仔嘅開心生活相。

不過同離婚五年嘅Benny結婚相都未刪走,証明佢好大方。前夫爆出飛Ruby,無縫接軌同陳庭欣拍拖,據悉當日同樣因第三者介入而離婚,一直負責照顧兩個仔嘅Macy,就即刻發揮佢嘅母愛本能,講明今次事件,唔好搞到佢兩個寶貝仔,否則後果自負。

「我希望你地所有報社都唔好再登我小朋友啲相囉,ok?」

佢仲出咗一個po,話自己唔會再為任何事激親,同埋過得非常好,仲要慶祝離婚五週年添。原全係事不關己,己不勞心!

「其實呢⋯⋯我覺得唔關我事架喇!呢個係人地嘅嘢黎嘅!已經係別人嘅事,唔關我事!」

擺明俾人知佢甩難!咁又係,前夫Benny同孫慧雪傳過緋聞,之後同Ruby,依家就陳庭欣,睇嚟佢都鍾意溝星,不過Macy 繼續不願置評!

「亦都唔想再評論,最主要唔好再登我小朋友啲相啦,好冇?」

離婚後,聽聞贍養費唔算多嘅Macy,帶住兩個仔住喺屯門村屋,又返工教跳舞,生活得好充實!

至於前夫Benny就住豪宅天壐,級數差咁遠嘅不過每逢星期六同日,Benny都帶兩個仔出去玩,都仲好錫兩個仔㗎。



立即按此連結下載《壹週刊》APP:http://bit.ly/next28app




熱門新聞
  • 【貨Van界女神】索過「跟車羅拉」美女轉行揸貨Van送貨月入4萬(足本版) 128,683 views
  • 【壹經典●四叔感情】前妻選美出身 四叔離婚後癡戀不再婚(足本版) 55,120 views
  • 【獨家直擊Soho撐枱腳】48歲唐文龍認追sexy楊柳青(足本版) 49,367 views
  • 【月入4萬被質疑特別服務】貨Van女神大反擊: 我可以做到飯都唔食(足本版) 45,775 views
  • 【壹經典●四叔感情】李兆基前妻消失23年後 大型法會神秘現身(足本版) 44,741 views
  • 【好大方●被余安安介入?】陳煒與監製男友分手 繼續孖住開公司 (足本版) 43,869 views