< 返回
  • 【私人會所●中環真事】夜總會腳頭差女子 「男友病死兼朋友輸1000萬」
  •   59,294 views │ 2017年08月27日
    留言()

 

專欄作家周顯有份做編劇的三級片《私人會所》快將上映,早前宣傳片因尺度過大而被Facebook下架。所謂「私人會所」都是高級賣淫私竇,故事圍繞裡面一班富二代、股壇玩家、坐檯囡囡的情慾交易。上市公司執董渾水(筆名︰史丹利)因工作需要,都不時出入私人會所,今年更將多年來在中環金融圈打滾、當中男女生態的見聞,結集成書︰「全部都係真實經歷,唔排除會吹大咗,但故事的內容係真嘅!」

史丹利曾經在夜總會認識一名腳頭非常差的風月女子︰「她的前任男朋友家破人亡,妻離子散;再前任的男友跟她去了澳門一轉後,本來身體健康,之後得了急性白血病,死了;還有一個跟她有關係的朋友,股票輸了一千萬!」正常人都會避之則吉,但有一次去夜總會,他們不小心又叫了她來。當時史丹利更有一名朋友對她有興趣,「兩個玩得好開心,又交換contact」,朋友更問他認為「有無上的機會」。他立即把女方的「往績」一五一十告訴朋友,希望對方三思︰「最後阻止咗朋友,我變相救咗佢一命!起碼佢無被腳頭差的風月女子,令佢有金錢或肉體上的損失。」

【私人會所●一帶一路】去斯里蘭卡club中伏 「被肥妹主動調情」
(http://bit.ly/2wqsOKd )

Sell真人真事,難免會出賣很多朋友。史丹利亦因為出版此書而得罪人,對方更約他出來講數,他冷靜地跟對方說︰「既定傷害已經造成,救唔返,篇文章又出咗。但你砍我的手手腳腳,都係全世界都會見到。不如我欠你一個人情,到時你諗下有咩方法可還俾你。」可幸的是對方接受他的「補償方案」,「而家佢叫我做咩,我都言聽計從」。

撰文:黃嘉慧
攝錄:關永浩

相關新聞:
【肉食中環】《私人會所》陳潔玲的自慰 (周顯)
http://bit.ly/2xmPjNV

【肉食中環】陳潔玲和筆華棋翻臉記(周顯)
http://bit.ly/2vh6WBp

脫離大台解除束縛 港姐陳潔玲拍情色電影自慰做媽媽生
http://bit.ly/2vzdLJK
熱門新聞
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 182,783 views
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 94,798 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 91,029 views
  • 【魔傭】變態!印傭教幼童塞廁紙入下體 謊稱:會發光 56,680 views
  • 【封面●同范冰冰交往?】郭文貴爆王岐山操控海航 財富20萬億 39,219 views
  • 【死囚自白】女友苦等八年無果被迫分手 黑幫殺人犯:好戇居! 32,761 views