< 返回
  • 【揸老細百五萬Benz】陳文媛有莊友堅照住 學投資變金融之花
  •   44,117 views │ 2017年03月01日
    留言()

 

相關連結:

【動畫●轉行做金融】秘嫁打工仔 陳文媛:我已經唔係呢個圈

http://bit.ly/2mpsAOR

陳冠希事件折磨9年 BoBo覓真愛獲老公呵到實

http://bit.ly/2mGY5QG

陳文媛嫁人過幸福生活 前度金紫耀攬長髮女見人即閃

http://bit.ly/2lSSabT

自一三年美甲店結業,陳文媛就兩度改電話避圈中人,希望抽離娛樂圈抹走過去不快事。就連以前最老友的傅穎、何韻詩,BoBo亦斬纜無聯絡多年。

一五年底同金紫耀分手,但原來當年拍拖期間,BoBo已經埋到男友老細莊友堅堆,一四年更加能跳過男友,成為莊友堅旗下公司的要員,同年BoBo已成功置業,以五百多萬買下杏花邨一個五百多呎單位。

「當年開美甲店,外傳係金紫耀打本,其實都係莊友堅科水,但美甲店蝕足四年執笠,金紫耀又因一單交易累公司有損失被炒,好彩BoBo嗰時好勤力進修,學投資靠自己,莊友堅亦好睇BoBo,俾好多機會佢,佢先可以重新振作!」

就連現時BoBo所駕駛的百五萬Benz跑,亦是莊友堅旗下公司持有!可見近年才成功轉行的BoBo的確甚吃得開。

相對富貴前男友金紫耀,現任老公只是打工仔一名,BoBo亦唔介意公一份婆一份。

「雖然買咗樓,但BoBo結婚之後,無住喺嗰度,反而喺附近租過另一間屋住,而且佢媽咪咁多年都住杏花邨,佢想住近媽咪方便照應!不過,老公係打工仔,而且父母已退休,一路要養家,BoBo都唔介意,搵錢同老公溝亂使!」BoBo友人說。
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 249,453 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 45,782 views
  • 鄭俊弘被雪零收入身材暴漲 買嘢搵何雁詩埋單 39,956 views
  • 【難忘舊仇】梁思浩拒做《百萬富翁》嘉賓 請主持陳志雲食檸檬 31,179 views
  • 【人神共憤】鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 何雁詩網上回應:我是狗癡⋯唔係好明發生咩事 29,449 views
  • 【城嫂抵錫】 慳老公荷包 Moka 行街齋睇唔買 28,241 views