< 返回
  • 【原諒咗】與羅嘉良大陸妻同枱食團年飯 前妻:蘇岩非常爽朗
  •   54,808 views │ 2017年03月11日
    留言()

 

【新增影片】羅嘉良返大台拍劇,有傳方敏儀在網上同蘇岩隔岸開火,關係麻麻。他本想跟大陸妻蘇岩和囡囡Sela搬回香港住,但為免前妻方敏儀及囝囝羅裕珹不開心,所以遲遲未返港定居。

其實羅嘉良07年11月拍劇嗰陣,同內地演員蘇岩撻着,08年就同前妻方敏儀離婚,09年同蘇岩再婚。隔咗咁多年,方敏儀已經原諒羅嘉良,甚至可以同蘇岩同枱食團年飯,真係唔簡單!

方敏儀接受傳媒訪問時,表示每次羅嘉良有新劇出街,都有這些傳聞。其實她早已放低他,並稱跟蘇岩關係良好,甚至贊成他們回流香港。她表示怎會介意,更指他們回港住,嘉良媽咪可以多見孫女。她大讚Sela非常得意可愛,會主動撩哥哥傾偈。

原來近年她會與羅嘉良一家,包括蘇岩一起食團年飯。

「蘇岩為人非常爽朗,我們相處不成問題。其實我同嘉良十幾歲已認識,即使現在沒愛情,已是家人關係。最重要是他一直有盡父親責任,囝囝開支多年都由他支付。」她說。

由於兒子已去了加拿大升學,她亦有新開始,去年加入一間中醫公司工作,並考獲內地認可的復康理療導師資格。

事實上,跟羅嘉良離婚初期,方敏儀一度情緒低落,更因此皮膚敏感,令她甚為苦惱。時間是最好的良藥,現在放下,自在!
羅嘉良的妻子蘇岩大讚方敏儀性格善良,大家融洽的關係讓很多人驚訝。
羅嘉良的兒子已到多倫多升學,前妻方敏儀亦開始新生活。
囡囡Sela今年才四歲,但嘉良已去了英國劍橋參觀,為她籌謀。
跟前妻和兒子曾經樂融融。
熱門新聞
  • 相戀年幾即娶 城城寵愛Moka舉止前所未見 56,662 views
  • 【動畫】Moka要拎居港權 唔肯同城城海外註冊 29,027 views
  • 閃到盲 叻哥秀姑一球雪糕兩份食 27,908 views
  • 【樹仁放飛機風波】過來人明哥評大學生:做義工都甩底 26,264 views
  • 【入得廚房】容祖兒開騷賺錢 劉浩龍做「家庭煮夫」 25,844 views
  • 【為個唱執靚棚牙】林敏驄首日預售搶飛冧Server︰最好生日禮物 24,865 views