< 返回
  • 【抄《人約離婚後》】 陳松伶扮阿梅現螢幕 網民:佢好大波!
  •   13,303 views │ 2017年04月11日
    留言()

 

陳松伶回巢作《全職沒女》尋晚就播出,唔少網民都非常期待又害怕,事關羅嘉良回巢作《與諜同謀》劣評如潮,至於松松姐姐十年後的回歸作又會否步同一命運呢?

一開始就見到陳松伶在自己的婚禮上,當場播出未婚夫偷食姊妹的片段,之後陳松伶在台上向來賓解釋完之後,就掟咪離場,松松姐姐仲非常英武地離開獲全場掌聲。不過,呢一場戲正正跟葉念琛的《人約離婚後》極度相似,果然不失大台的「抄考」精神。

至於中段還有松松姐姐醜化自己,妝容更與趙薇在《少林足球》扮演阿梅化了濃妝的一幕似足八成。雖然劇情離不開抄襲別人,但都是走輕鬆路線,加上松松姐姐今次亦都豁出去扮演傻大姐,讓人感到頗為新鮮。

網民對於松松姐姐再現,大家都不約而同話「童年回憶翻晒嚟!」,加上大家都知松松姐姐轉行賣胸圍,曾一度谷胸受訪,令不少網民不停留言話想睇松松姐姐的大奶奶。可惜,昨日唯一可以看到松松姐姐露事業線的婚紗,卻出奇地密實,令不少網民大為失望。
網民又多一個眼鏡娘可以FF啦!
今次她在劇中扮演的傻大姐,喜感十足
劇集以婚紗店做背景
仲有出水Look
松松姐姐真係豁出去
趙薇在《少林足球》的造型
喂! 阿梅? 都係返火星啦!
網民對松松姐姐的上圍甚有興趣
熱門新聞
  • 【警疑濫權溝女】男警查ID「抄牌」 凌晨WhatsApp問有冇男友 77,024 views
  • 【800呎泰國新居曝光】二按香港物業套現 羅敏莊:香港啲樓太貴 65,063 views
  • 想陳禛入讀曼谷哈羅 羅敏莊參觀校園驚嘆:有個湖呀! 43,329 views
  • 【國際學校的現實】中文水皮睇唔明《射雕》 ischool畢業生怕搵政府工 36,156 views
  • 【不滿賣得太便宜】獨家錄音揭斑馬牌受壓 停向良心雜貨店供貨 34,852 views
  • 【獨家●錫到個囡燶】陳國邦300萬買泰國樓方便阿女當地升學 陪玩半跪扮櫈俾陳禛坐 33,631 views