< 返回
  • 黎諾懿送老婆返娘家坐月 B仔名暫定「黎X睿」
  •   28,000 views │ 2017年04月14日
    留言()

 

日常的黎諾懿不時整蠱做怪,但他今日陪老婆出院兼湊小春雞回家,整個人看起來成熟穩重了,做人爸爸果然是不一般。

「神之子」已經出世5日,但黎諾懿依然小春雞前、小春雞後地稱呼兒子,事關到現在,他還未決定幫兒子改什麼名,只是想到第三個字是「睿」,即黎X睿。

另外,小春雞出世當日起,很多網友除了恭喜之外,亦都紛紛祝B仔大個要像爸爸般靚仔,但黎諾懿有不同看法:「希望大個像我太太,因為聽人說男生女相是靚仔,所以希望像太太,靚仔一點。」

今日老婆與兒子出院,據知他們不是回自己家,反而直接去外家方便老婆坐月有父母照顧,順便照顧外孫。難怪,畢竟外家家住何文田君頤峰,一聽名字就知是又大又奢華的豪宅,而且家中有工人、陪月以及父母齊腳照顧,坐月最緊要舒適。
熱門新聞
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 174,719 views
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 94,029 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 89,065 views
  • 【魔傭】變態!印傭教幼童塞廁紙入下體 謊稱:會發光 54,129 views
  • 【封面●同范冰冰交往?】郭文貴爆王岐山操控海航 財富20萬億 38,282 views
  • 【你當我是浮誇吧】澳門富商洪永時陪老婆放狗 保鑣靚車出齊夠排場 32,009 views