< 返回
  • 【周圍寄居】拒長住公屋娘家 裕美返公司過夜
  •   36,398 views │ 2017年04月17日
    留言()

 

自從同黃子恆斷纜,堅決同老公離婚的裕美周圍寄居,住過王君馨屋企,之後又搬返去公屋娘家,但不知為何她有家卻不想歸,仍然不時返公司過夜。

裕美自言去年十月已經搬返慈雲山公屋娘家,見她出入都不用按密碼,保安會自動開門,似乎幾熟。

雖然有娘家可歸,但她仍然不時返位於九龍灣工業區的經理人公司過夜。早前她又不回家,寧願自己去吃晚餐,但又怕悶,全程講電話。

之後她行入寂靜的九龍灣工業區,返回公司過夜。據知她有放日用品在公司,所以好方便。

去到公司附近,她在街上繼續講電話,講了一會才行入大廈。

據知裕美公司將會有變動,未必有地方讓她留宿。到時不知她又投靠邊個呢?

其實裕美媽咪好錫個女,不過裕美就表示同媽咪相處有問題。有屋企人錫要珍惜,而且慈雲山距離九龍灣只不過十幾分鐘車程,裕美乖乖地返屋企啦!
熱門新聞
  • 林保怡篤完鮮肉男友激凸 淺水灣冧爆拍拖 53,233 views
  • 【獨家】千萬酬勞拍劇照推 胡杏兒:我一定要追多個 50,806 views
  • 陳志雲爆大鑊 佘詩曼拍劇拍到有陰影 39,790 views
  • 【索媽旅行有福利】黃伊汶露半球同囝囝索吻 蓋過梁浸浸風頭 34,315 views
  • 【封面●老中青炒虛擬幣●遍地開花】直擊深水埗腦場變「掘礦機」場 開炒幣講座兩小時賺40萬 33,420 views
  • 【來港五年仲未改到】阿仔扭眼瞓 郭晶晶出「踎」功絕技 31,189 views