< 返回
  • 【周圍寄居】拒長住公屋娘家 裕美返公司過夜
  •   36,398 views │ 2017年04月17日
    留言()

 

自從同黃子恆斷纜,堅決同老公離婚的裕美周圍寄居,住過王君馨屋企,之後又搬返去公屋娘家,但不知為何她有家卻不想歸,仍然不時返公司過夜。

裕美自言去年十月已經搬返慈雲山公屋娘家,見她出入都不用按密碼,保安會自動開門,似乎幾熟。

雖然有娘家可歸,但她仍然不時返位於九龍灣工業區的經理人公司過夜。早前她又不回家,寧願自己去吃晚餐,但又怕悶,全程講電話。

之後她行入寂靜的九龍灣工業區,返回公司過夜。據知她有放日用品在公司,所以好方便。

去到公司附近,她在街上繼續講電話,講了一會才行入大廈。

據知裕美公司將會有變動,未必有地方讓她留宿。到時不知她又投靠邊個呢?

其實裕美媽咪好錫個女,不過裕美就表示同媽咪相處有問題。有屋企人錫要珍惜,而且慈雲山距離九龍灣只不過十幾分鐘車程,裕美乖乖地返屋企啦!
熱門新聞
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 174,952 views
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 94,039 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 89,122 views
  • 【魔傭】變態!印傭教幼童塞廁紙入下體 謊稱:會發光 54,193 views
  • 【封面●同范冰冰交往?】郭文貴爆王岐山操控海航 財富20萬億 38,295 views
  • 【你當我是浮誇吧】澳門富商洪永時陪老婆放狗 保鑣靚車出齊夠排場 32,012 views