< 返回
  • 【周圍寄居】拒長住公屋娘家 裕美返公司過夜
  •   36,398 views │ 2017年04月17日
    留言()

 

自從同黃子恆斷纜,堅決同老公離婚的裕美周圍寄居,住過王君馨屋企,之後又搬返去公屋娘家,但不知為何她有家卻不想歸,仍然不時返公司過夜。

裕美自言去年十月已經搬返慈雲山公屋娘家,見她出入都不用按密碼,保安會自動開門,似乎幾熟。

雖然有娘家可歸,但她仍然不時返位於九龍灣工業區的經理人公司過夜。早前她又不回家,寧願自己去吃晚餐,但又怕悶,全程講電話。

之後她行入寂靜的九龍灣工業區,返回公司過夜。據知她有放日用品在公司,所以好方便。

去到公司附近,她在街上繼續講電話,講了一會才行入大廈。

據知裕美公司將會有變動,未必有地方讓她留宿。到時不知她又投靠邊個呢?

其實裕美媽咪好錫個女,不過裕美就表示同媽咪相處有問題。有屋企人錫要珍惜,而且慈雲山距離九龍灣只不過十幾分鐘車程,裕美乖乖地返屋企啦!
熱門新聞
  • 李明蔚經歷42次電療化療 馬浚偉助出碟圓心願 45,751 views
  • 【舊區淪陷】大陸旅客逼爆街 街坊:十年嚟無覺好瞓! 42,026 views
  • 對住老公皺晒眉 47歲陳慧珊面色枯黃keep唔到 40,765 views
  • 【醫生與您】薄血藥與通波仔的迷思 38,923 views
  • 【遇到好人的士佬】陳少霞左巨鑽右珍珠 伸一伸手貴過人 35,719 views
  • 【豪語錄】從黎明中學習!樂基兒:唔怕受傷害 35,438 views