< 返回
  • 【動畫●獨家】洪永城呷馬國明醋發老脾 唐詩詠親證分手︰無份者,放下 !
  •   101,559 views │ 2017年05月16日
    留言()

 

相關連結:
【終於忍唔住】唐詩詠哭了 否認同盧啟邦拍拖:我從來唔係貪錢嘅人,點解講到我俾人包
https://goo.gl/98S9dT

【澄清同盧啓邦關係】做盛品儒老婆三年 蔡一鳳「舊事重提」:我同佢係普通朋友
https://goo.gl/6YTrPS

【最新回應】眼腫唐詩詠一提洪永城眼濕濕 拍結婚場口觸景傷情
https://goo.gl/UkqA1h

有片! 馬國明撩唐詩詠咬耳仔 洪永城扯火驅趕
https://goo.gl/HUOBxi

【洗米華愛將狂追唐詩詠】Ig合照示愛: 跟我多年女神
https://goo.gl/paq7Kl

【好心分手】洪永城唐詩詠 拍拖近三年傳分手3次
https://goo.gl/P0iM5S

【相隔一分鐘宣布分手】開腔護洪永城 唐詩詠︰感謝你曾經為我帶來過美好的時光!
https://goo.gl/YykgK9

分後感謝唐詩詠 洪永城:和平分手不涉第三者
https://goo.gl/oAIT4t

【新增動畫】15號(星期一)晚,唐詩詠在私人facebook留言話︰「人有悲歡離合,月有陰晴圓缺,此事古難全。有緣者,惜緣;無份者,放下。」這句說話,其實是形容她跟洪永城的關係,二人三年情已經劃上句號。但吐露完分手心聲後,她又即刻delete,似不想家人擔心。

雖然唐詩詠近期不斷話會同洪永城一齊交代,又話等洪永城講先,但洪永城一直忙於拍《大帥哥》,加上傳媒不停追問,全城都關心,唐詩詠唯有繼續同大家遊花園,但就在個人facebook借古文抒發分手傷痛。

至於兩個人分手原因,並非因為洪永城花弗,而是他經常呷馬明醋,兩個人成日都為馬明發生爭執,洪永城更對女朋友諸多管制。行蹤check到實,唐詩詠出席朋友飯局,有馬國明份的話,洪永城直情發晒癲!

洪永城對女朋友不信任,相反唐詩詠就對洪永城信到足,就算之前有傳佢同前度Bird翻撻,唐詩詠對洪永城仍然極之信任。 不過,一段感情得單方向信任,其中一方當然辛苦,而唐詩詠亦都諗過如果同洪永城結婚,大家一齊落去會好辛苦。就算洪永城搵埋黃翠如做和事佬,可惜呢段感情都係救唔返。
熱門新聞
  • 【新手必學】素人變女神眼妝教學 106,775 views
  • 【一程壹會.女神背後(二)】突傳屎味急搵公廁 試過喺公路停車 45,295 views
  • 【中產下一代】為送子留學 母月儲四萬 39,198 views
  • 贏咗冠軍 陸漢洋第一時間擁吻茍姑娘 38,007 views
  • 【騷美國潮牌】楊柳青性感body晒三角誘惑 36,495 views
  • 【無腰骨】陳展鵬反口唔認戀情 單文柔單拖high tea顯寂寞 35,785 views