< 返回
  • 【多圖。峇里火辣三點式】打羽毛球爬山keep身材 傅穎:每晚6點後唔食嘢
  •   31,908 views │ 2017年05月18日
    留言()

 

嘩!嘩!嘩!火辣辣三點式出場,借問是誰人呀?1 2 3,揭盅 這個不就是傅穎(Theresa)!靚人靚景,是吸睛的!近年主力在內地拍劇的傅穎(Theresa),今日突然在微博狂騷三點式泳照,睇到大家眼定定。今年的農曆新年,Theresa已經飛了去橫店入劇組,拍郭羨妮老公朱少杰執導的電視劇《新龍門客棧》,到現在還未拍完

。那為什麼她現在會在峇里呢?等Theresa自己講解一番!Theresa說:「我是這幾天不用拍攝,所以先抽時間好臨時決定去。」正在趕拍《新龍門客棧》,同時又拍《武當一劍》,Theresa看來發展不錯!難得是內地的食物不嬲出名油多,Theresa看上去冇增到磅之餘,還Keep得這樣好,究竟有什麼良方?她說:「在橫店拍戲時,如果不用出宮,會去打羽毛球,或者同其他演員去爬山去keep,過了夜晚6點就不會進食。」
嘩嘩嘩,藍天碧海,仲有索女三點式,邊個呀?
嘩,Theresa個燦爛笑容加上陽光普照,仲有三點式,真係健康又性感。
火辣辣泳裝,Theresa原來趁有幾日空檔,飛了去峇里叉電。
同陽光玩遊戲,加上美好身段,Theresa點睇都不似32歲。
呢個黑色露背一件頭泳衣,單睇背脊都覺得索。
Theresa堅素顏,夠晒pure可愛。
Theresa在峇里幾日,除了落海灘玩之外,大部份時間都是留在resort。
叉夠電後,Theresa又要飛回橫店,繼續趕拍《新龍門客棧》及《武當一劍》。
熱門新聞
  • 【拍賣后冠勞心腦瘤復發】李珊珊高燒休克 再call白車入院 88,395 views
  • 【22歲泳照出土】鼎,你阿媽原來係落選港姐 70,005 views
  • 【點只震驚700萬人】欣宜肉肉自拍襲尼斯 53,038 views
  • 【獨家有片●趙學而出埠】建築師老公夜帶索妹返屋企 再連環約中女飲茶隊啤撐枱腳 50,046 views
  • 【沙灘裸女】裸女出沒注意 港女:點都要著件比基尼 46,205 views
  • 【鼎梁UGL打龍通】周浩鼎執業律師樓 曾被點名捲入索償陷阱 38,689 views