< 返回
  • 【《不懂撒嬌》爛尾大結局】Mall姐切子宮又有細路仔 宣萱 : 我只會對男朋友撒嬌
  •   49,019 views │ 2017年05月29日
    留言()

 

咩叫「一篤老鼠屎整禍成鍋飯」? 睇《不懂撒嬌的女人》呢套劇集最後十幾分鐘就會明白。本身Sad Ending還可以叫觀眾抽心飲泣一晚,豈料一個所謂補拍的Open Ending,令整個劇集故事嚴重扣分,真係慘過叫成班傲星同事一齊BBQ。

至於劇中的Mall姐宣萱,結局就見她抱著BB,而Gordon林文龍就跟一眾小朋友在嬉戲,畫面似足一家幾口樂也融融。不過,Mall姐不是切了子宮咩? 可能係領養或者幫人湊細路,大台的邏輯真係估你不到。

之後一向硬朗的Mall姐,變回了小鳥依人,更用普通話向Gordon撒嬌了兩句,令Gordon都覺得不好受。

至於有份到商場睇直播的宣萱,上台被區永權問到可否即時示範多一次時,宣萱先尷尬地笑一笑,話晒向在場咁多人做一次,又真係幾難為情,之後宣萱話︰「我只會對男朋友撒嬌! 哈哈! 」而男主角林文龍就一直未有現身。

之後所有藝人都舉起酒杯興祝套戲大收旺場,完。

相關連結:
【《不懂撒嬌》爛尾結局】Saving Cherry想點? 結局補拍畫蛇添足 網民鬧爆《陪著你走》煩到嘔
http://bit.ly/2qpIOdi

【《不懂撒嬌》大結局】 憶起情傷? Saving出ICQ極力挽留 唐詩詠哭了 !
http://bit.ly/2qsfDlZ

【《不懂撒嬌》大結局】最好戲女主角現身 何雁詩遭常滿突襲 !
http://bit.ly/2rLp1F8

【田蜜扮瑪利蓮】共用Gordon宣萱笑住迎戰 唐詩詠眼腫腫
http://bit.ly/2saKjIJ
好Sweet! Mall姐原來有溫柔一面
後面成班細路? 有冇知係代表咩?領養?做保母?定是公園有好多細路?
切咗子宮的Mall姐,手上抱著BB,咦? 即係點?
熱門新聞
  • 【月租14萬】陳浩民租李嘉欣老公半山壹號獨立屋 方便仔女九龍塘返學 57,821 views
  • 【誠哥退休大宅●設計曝光】主人房得400呎 旁設鋼門安全房避數小時襲擊 53,062 views
  • 【航拍●深水灣道皇宮】誠哥花7年滿足3個願望 內地傻男硬闖大宅 49,686 views
  • 【被雪鴛鴦】鄭俊弘曝光率創新低 何雁詩死好彩Keep住有工開 41,929 views
  • 【離巢有「錢」途】楊怡返大台拍《再創世紀》身價五級跳 企硬五萬蚊一集 41,739 views
  • 【拍俾洗米華睇?】松岡李那睡美人自拍牀片示愛 38,948 views