< 返回
  • 【真正不老傳說】55歲杜德偉輪抱張繼聰父子 愈老愈型
  •   9,294 views │ 2017年07月07日
    留言()

 

近日,童星出身的張繼聰,於ig上載了一張他兒時與歌手杜德偉的合照,旁邊則有一張他10歲兒子張瞻與杜德偉的近照。今年37歲的張繼聰,80年代出道拍電視節目、電影及廣告,當年經常出入電視台的他,與不少明星拍下合照。
不過他將舊照與兒子與杜德偉的合照放在一起,令人驚嘆今年55歲的杜德偉,多年來不但樣貎、身材不變,更愈老愈型仔。張繼聰更口痕留言︰「Alex哥哥,點解你可以keep住咁有型?下次叫Alex抱住我再影番張先。」
杜德偉12年與細他24歲的女友李曉冰結婚,去年尾他才做老豆,證明他有心有力。多年來他唱得跳得,寶刀未老。
杜德偉年輕時乃青靚白淨型,但現在卻更有男人味,更型格。
張繼聰同個仔餅印樣,Alex個樣又冇變,唔細心睇真係唔知兩張相係兩個時代。
同老婆差廿幾年都好合襯。
經常健身,同班後生仔打成一片,難度就是不老秘訣。
性格玩得的Alex,與後輩零代溝。
熱門新聞
  • 【雪中送炭】問過7個相熟藝人借錢 黃又南:只有陳曉東樊少皇肯借 200,274 views
  • 【每月使二千五】黃又南代父還700萬 拎架車加按 126,267 views
  • 【窮風流 追阿Sa】黃又南劉佩玥車廂培慾 杜如風女友變兄弟 78,144 views
  • 【63歲父患腦退化】失蹤6日報警求助 黃又南:好擔心有日佢唔記得我 44,284 views
  • 【封面●女人】劉皇發紅顏知己曝光 炒樓拍檔「大波萍」 43,155 views
  • 【有片】學友17歲女張瑤華 透視bra top行中環 40,863 views