< 返回
  • 【真正不老傳說】55歲杜德偉輪抱張繼聰父子 愈老愈型
  •   10,329 views │ 2017年07月07日
    留言()

 

近日,童星出身的張繼聰,於ig上載了一張他兒時與歌手杜德偉的合照,旁邊則有一張他10歲兒子張瞻與杜德偉的近照。今年37歲的張繼聰,80年代出道拍電視節目、電影及廣告,當年經常出入電視台的他,與不少明星拍下合照。
不過他將舊照與兒子與杜德偉的合照放在一起,令人驚嘆今年55歲的杜德偉,多年來不但樣貎、身材不變,更愈老愈型仔。張繼聰更口痕留言︰「Alex哥哥,點解你可以keep住咁有型?下次叫Alex抱住我再影番張先。」
杜德偉12年與細他24歲的女友李曉冰結婚,去年尾他才做老豆,證明他有心有力。多年來他唱得跳得,寶刀未老。
杜德偉年輕時乃青靚白淨型,但現在卻更有男人味,更型格。
張繼聰同個仔餅印樣,Alex個樣又冇變,唔細心睇真係唔知兩張相係兩個時代。
同老婆差廿幾年都好合襯。
經常健身,同班後生仔打成一片,難度就是不老秘訣。
性格玩得的Alex,與後輩零代溝。
熱門新聞
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 87,331 views
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 70,388 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 50,996 views
  • 【第一次見】劉華受傷後仍親自抱女 一家三口齊齊整整同fans過56歲生日 35,173 views
  • 【生意●劏場女超人】師奶連租北角死場14舖 自製百貨街谷返人流 34,144 views
  • 【生意●業主力撐】萬五蚊已租起14間舖 水樽榨汁機賣5千部 32,713 views