< 返回
  • 【寫真戰】34G港產準女優加入混戰 曹思詩:佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?
  •   15,934 views │ 2017年07月17日
    留言()

 

今年嘅寫真戰認真激烈囉,林雅詩sell家務主婦feel、李彩華成33歲先出嚟出處女寫真、呢兩日又突然殺出一個34G嘅港產準女優,不過大台嘅曹CC好似唔放佢哋在眼內,因為佢話:「全部都係姐姐級、前輩級,其實都有佢哋嘅味道嘅,我諗。」

CC講得好聽啲就係「成熟」、「女人味」,但明眼人一聽就知佢寸人哋老。咁又係,事關佢自己係行青春健康路線架嘛。
「今次我主打係沙灘、健康膚色同埋健康性感。其實我自己唔介意性感,最緊要影出嚟靚、健康。」

不過,CC講嚟講去都係啲姐姐,對20歲仲要係導彈級身材嘅準女優麥紫莉避而不談,係咪驚咗呢個勁敵呀?話晒人哋去拍AV迴響好大喎。
「如果佢真係去拍的話,我覺得佢拍之前要諗清諗楚囉。我寧願佢會唔會考慮俾人供養好過去拍呢?因為佢去拍,全世界人都睇到喇喎,咁即係屋企人父母都睇到,咁就好似唔係咁好囉。同埋,有無病架?如果惹到病嘅話會唔會好對唔住屋企人呢?」

其實諗咁多做咩吖?話唔定只係啅頭嚟啫。CC話:「我都仲諗緊佢係拍MV吖定係AV,因為之前好似有位藝人都話會拍,到最後都無咗件事,所以我都仲係質疑緊呢件事。」
熱門新聞
  • 【沙灘變戰場】 肉搏斷正!曹思詩即彈開:朋友咋 55,158 views
  • 【63歲父患腦退化】失蹤6日報警求助 黃又南:好擔心有日佢唔記得我 45,317 views
  • 【散戶剎星】幕後發功捧100毛上市 「大凌張」供股合股一頸血 39,124 views
  • 【豪語錄】點似做嫲嫲? 52歲劉美君:湊孫補償俾個仔 36,756 views
  • 【終極黑仔王】新劇又被抽 陳智燊拖住宋熙年笑唔出 35,038 views
  • 【石澳真人騷】「咪神」曹思詩埋牙肉搏老外 專攻女上男下 34,301 views