< 返回
  • 【口味梅花間竹】朱晨麗戀屋邨仔李逸朗 秘跟百億富商劉紀明
  •   18,346 views │ 2017年08月22日
    留言()

 

朱晨麗同何廣沛拍劇撻着,其實窈窕淑女,君子好逑,都好正常。不過朱晨麗揀男友個range都好大㗎!

由百億身家的電子大王劉紀明,靠「哭腔傻女」鹹魚翻生的李逸朗,以及有錢港男李晉強,不同背景不同性格都有。

朱晨麗假假哋都係港姐冠軍,跳舞又叻,大把男人嗒糖。你睇坤哥跟她開工時,開心到動L晒,講緊啲頭髮,就知啦!

嗱!一直有傳朱晨麗係「殼王」陳國強頭寵,但原來只是煙幕。殼王甘願食死貓,因為佢個friend,張玉珊舊愛、百億身家電子大王劉紀明,才是朱晨麗真命天子。二人分過手再復合,秘密一齊兩年!


【暗撻十個月】爆何廣沛朱晨麗深夜互等放工
http://bit.ly/2xo5s4T


男人呢家嘢,朱晨麗向來慢慢揀,去年黃子恆狂追,但她就沒落疊。

15年4月,李逸朗和朱晨麗俾人影到前後腳睇戲,之後阿Don仲攬住朱晨麗條纖腰,返將軍澳寶林邨老家。其間阿Don落樓買老麥返屋企餵飽女友,兩粒鐘後朱晨麗自己打的返歸。

12年1月大年初三,剛當選港姐冠軍的朱晨麗,暗撻同屆有錢港男冠軍、李眾勝堂後人李晉強三個月,被影到甜蜜搭地鐵,李晉強主動挨實朱晨麗,so sweet。不過戀情見光死。

選港姐前,朱晨麗是香港芭蕾舞團成員,跳舞跳出感情,極速同舞蹈團烏克蘭籍靚仔領舞員古思宇拍拖。不過朱晨麗當選港姐後,二人就分手。

重溫:
【紅咗即飛】為事業棄5年情 何廣沛狠撇前Donut嫩模女友
http://bit.ly/2wIQXcx

拍完《天命》講分手 何廣沛拍拖鄭丹瑞都知
http://bit.ly/2fFk0tj

異口同聲唔認拍拖 何廣沛︰我依家專注工作
http://bit.ly/2wXA5xE

【大起底】何廣沛前女友做過靚模Donut成員
http://bit.ly/2w6tmEA

【女友嫌冇前途狠飛】《男臣》何廣沛失戀自強 金毛仔變小鮮肉
http://bit.ly/2uYIkfv

【欽點跑出】讚何廣沛有團火 伯樂鄭丹瑞:瞓身推薦
http://bit.ly/2uYGIlS

不忿背心印加腩肉搶Fo? 張彥博被何廣沛郭子豪掟落水
http://bit.ly/2tR6oN6

【唔使扮家丁】張彥博《男臣》做太子 《踩過界》扮弱智青年大獲好評
http://bit.ly/2trduse

大台打壓棄做天堂鳥成員 《男臣》何廣沛捱5年即升做主角
http://bit.ly/2tr6xqX
熱門新聞
  • 【住院片首度曝光】5歲女Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身! 191,381 views
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 96,682 views
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋! 93,434 views
  • 【死囚自白】十八歲殺人 釋囚更生想做牧師 73,155 views
  • 【魔傭】變態!印傭教幼童塞廁紙入下體 謊稱:會發光 60,269 views
  • 【死囚自白】女友苦等八年無果被迫分手 黑幫殺人犯:好戇居! 51,557 views