< 返回
  • 【跳辣身舞放閃】被周慧敏催婚封「生煎包王子妃」 江若琳:男友都未求婚
  •   7,627 views │ 2017年09月11日
    留言()

 

江若琳(Elanne)舉行一連兩場「我只不過是江若琳演唱會」,當中更有同男友蕭潤邦(Oscar)大跳辣身舞,身穿白色透視性感裙嘅Elanne同Oscar跳舞,起初都好浪漫,點知突然Osacr伸手摸Elanne大髀內側,她更瞓在男友大髀上,Oscar又舉高女友,最後兩人十指緊扣拖住返後台,閃到暈!


事後Elanne爆當中錫額頭一幕係男友臨場加插,「呢個係佢自己加㗎,頭先我都嚇一跳,綵排嘅時候都係諗住跳完就拖手離開,可能佢今日mood到,就有情深的一吻。」
尾場Elanne請了周慧敏做嘉賓,二人合唱《孤單的心痛》,Elanne請出嘉賓周慧敏(Vivian)合唱《孤單的心痛》,Elanne稱周慧敏是她生命中的天使,當她面對很多負面新聞時,Vivian竟然託司機向她打氣:「佢託個司機同我講加油,我信你,當全世界都指責我嘅時候,我偶像話信我,畀好大力量我,我好多謝佢!」之後周慧敏又向Elanne催婚:「下次你再有重要嘅日子,我可唔可以再嚟同你分享?啲人好想你做生煎包王子妃,但最緊要你幸福快樂!」

講到偶像周慧敏亦催婚,Elanne表示結婚的時候必定公佈,但未有咁快,Oscar亦未有求婚,至於有冇心急,Elanne說:「大家都係向嗰個方向出發,唔會話太急嘅,同埋我係女仔嚟,都要睇男仔幾時行動。」

尾場Elanne請了周慧敏做嘉賓,二人合唱《孤單的心痛》。
Elanne稱周慧敏是她生命中的天使,當她面對很多負面新聞時,Vivian竟然託司機向她打氣。
周慧敏向Elanne催婚:「下次你再有重要嘅日子,我可唔可以再嚟同你分享。」
Elanne爆當中錫額頭一幕係男友臨場加插
江若琳同男友蕭潤邦(Oscar)大跳辣身舞。
Osacr伸手摸Elanne大髀內側。
江若琳表示Oscar亦未有向她求婚。
江若琳演唱會上,都不乏性感造型。
嘩,好大個背脊呀!
熱門新聞
  • 【大開殺戒】涉追數官司 張繼聰遭TVB全面封殺 139,814 views
  • 【台慶唔戒奶】邵佩詩八字波最夠薑 陳凱琳最露骨 46,104 views
  • 【前世情人嗲到暈】 沈嘉偉同倒模邱淑貞淺水灣拍拖 45,601 views
  • 【獨家】何志平美國被捕當日 胡慧中金鐘神情凝重收短信 41,779 views
  • 【試晒造型影埋年曆】陳國邦損失慘重 請假推jobs後被方丈翹起 41,533 views
  • 【自由身上ViuTV變死罪】大台說拍《包青天》 陳國邦臨門被飛 41,270 views