< 返回
  • 【獨家回應】唐詩詠早知有景轟 洪永城一提前度口塞塞
  •   38,603 views │ 2017年09月13日
    留言()

 

傳洪永城同蔡思貝有路,絕對唔係今時今日才發生,兩人在一五年合作拍《味想天開》時已經有「景轟」,當時蔡思貝同洪永城雖然各有另一半,但兩人依然冇避忌,借開工為名,成日出雙入對,終於辣㷫正印唐詩詠,首度提出分手。

「嗰次之後Tony即刻知驚,同Sisley保持番距離扮唔熟,之後Sisley拍第二部劇又黐埋其他男演員度,將Tony放埋咗一邊,Natalie過咗啖氣就同Tony和好如初,點知今年年頭套劇出街,佢兩個又成日一齊情侶檔做宣傳,佢哋玩開有感情,一拍埋又好快撻着番,最慘仲要有好多人睇唔過眼,向Natalie報寸,揭穿佢哋!」洪永城身邊人說。

當時洪永城同唐詩詠又再醞釀分手,但過了無幾耐,他們被發現一齊出現古天樂舉行的團拜,事件才告一段落,但洪永城似乎對蔡思貝始終念念不忘,加上他們在劇集《大帥哥》又再做情侶,仲要對足大半年。

「嗰排佢哋趁Natalie去咗北京拍《天命》外景,大半個月唔喺香港,Sieley同Tony就成日約埋一齊做運動,有時開早,Sisley買早餐就只會買埋Tony嗰份,等埋位兩個又成日匿埋密密斟,又成日打情罵俏,係有人覺得唔對路通風俾Natalie,之後又俾人見過Tony半夜三更車住蔡思貝,三次被背叛,Natalie終於忍無可忍嗌分手。」知情者透露。

當《壹》仔問到洪永城還有沒有跟唐詩詠聯絡時,洪永城更煞有要事的樣子。「ERRRR 啊!啊!你講咩話?(唐詩詠仲有冇同你聯絡?)咩話?」洪永城被問到蔡思貝的問題,即時可以答到,一問到唐詩詠就口塞塞,唉! 不過他稱跟唐詩詠係朋友,仍有KEEP住聯絡,大家又點睇呢?

相關文章:
【唐詩詠絕望】深夜過房 一齊做運動 姣霸蔡思貝獨食洪永城
http://bit.ly/2wnz6GA

【姣霸搏洗底】比高層照肺 蔡思貝借麥秋成做煙幕賴死唔搬
http://bit.ly/2jlbHEo

【冇跟蔡思貝拉筋】洪永城拍《大帥哥》整親 急搵跌打師傅求救
http://bit.ly/2w6MFyQ

【獨家】趁未埋位主動挑逗 蔡思貝豬咀想啜洪永城
http://bit.ly/2eSRZLa

寓工作於姣仔 蔡思貝亂食紀錄厚過電話簿
http://bit.ly/2xuzJD7

蔡思貝前度唔愁無人陪 麥秋成一拖三享受陽光假日
http://bit.ly/2f3bPHr

【身有屎?】蔡思貝佛山現江湖功架 洪永城︰驚你哋先唔擺合照
http://bit.ly/2wUoEL9
熱門新聞
  • 【大開殺戒】涉追數官司 張繼聰遭TVB全面封殺 144,429 views
  • 【前世情人嗲到暈】 沈嘉偉同倒模邱淑貞淺水灣拍拖 54,572 views
  • 【台慶唔戒奶】邵佩詩八字波最夠薑 陳凱琳最露骨 46,402 views
  • 【試晒造型影埋年曆】陳國邦損失慘重 請假推jobs後被方丈翹起 43,430 views
  • 【自由身上ViuTV變死罪】大台說拍《包青天》 陳國邦臨門被飛 42,575 views
  • 【獨家】何志平美國被捕當日 胡慧中金鐘神情凝重收短信 42,512 views