< 返回
  • 【天皇都無面俾】Hanna 台下塞耳 劉華激氣:係得你一個唔理我㗎咋!
  •   100,740 views │ 2017年09月20日
    留言()

 

開騷前五分鐘,「女主角」朱麗倩拖住Hanna , 同劉爸爸、劉媽媽齊齊進場,坐在第一排正中位置。約八點半正式開騷,打頭陣播出劉華圈中老友們預早錄好的短片,當中包括Sammi 、城城、Kelly 、許冠傑、譚詠麟等,粒粒大星。

當晚劉華更碌盡人情卡,搵埋吳君如同鄭中基現身做嘉賓搞氣氛,其間又將老婆阿女擺上枱,君如踢爆劉華最驚係「小公主」(Hanna),嚇到劉華即刻兜返:「係大公主(朱麗倩).......記住所有男人聽我講,驚大公主好過驚小公主!」

話咁快Encore 時間,劉華唱到《笨小孩》時,原本打算抱阿女上台,仲話:「呢首歌係我個女揀架!你上唔上黎呀?」不過台下的Hanna 就冇面比,即刻擰晒頭,仲伏喺媽咪心口。唱唱下,劉華又撩阿女話:「你睇!呢度得你一個唔理我咋!」點知Hanna 一於睬你都傻,索性用手指塞住耳仔,搞到劉華勁冇引。

直到完場,朱麗倩拖住阿女返入後台。離開時會場,有過百粉絲在停車場守候,朱麗倩先行上車,之後劉華抱住阿女上車,怕醜的Hanna ,繼續樹熊一樣攬實爸爸,一家三口在粉絲護送下走人。

相關連結︰
【難斷尾】劉華自爆患創傷後遺症 床上大便驚比護士𥄫
http://bit.ly/2jFLjVX

【無妄之災】年頭墜馬專機返港 劉華休養大半年復工
http://bit.ly/2xaZmsj

【住院片首度曝光】 Hanna抹腳餵飲水 劉華喊住感激朱麗倩:佢一路等我企起身!
http://bit.ly/2fhW4MK

劉華受傷後仍親自抱女 一家三口齊齊整整同fans過56歲生日
http://bit.ly/2w5EbDW

Hanna 開金口 劉華送花冧麗倩
http://bit.ly/2fhU4nS
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 228,961 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 41,237 views
  • 鄭俊弘被雪零收入身材暴漲 買嘢搵何雁詩埋單 35,467 views
  • 肉腿回春 56歲葉蒨文轉look陪鬚根老外 26,256 views
  • 【人神共憤】鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 何雁詩網上回應:我是狗癡⋯唔係好明發生咩事 25,615 views
  • 【情陷夜中環】太狠的手(葉朗程) 25,562 views