< 返回
  • 【獨家●生前男伴曝光】孖四眼男放狗又拖又攬 馬清儀:有佢哋陪我開心啲 !
  •   40,087 views │ 2017年09月25日
    留言()

 

三個月前,見到馬清儀精神奕奕喺淺水灣放狗,今朝突然傳出病逝消息。85 年攞過健美小姐冠軍的馬清儀,近年都甚少公開露面尊尊處優。 已經冇再拍劇,馬清儀近年將全副清神放在八隻狗仔身上,日日湊狗行商場。

今年七月馬清儀湊住其中三隻狗仔,約埋朋友在淺水灣商場出現,見她一路行一路傾,當時好好中氣。月前又她一次過帶曬八隻狗仔出街,有大有細,真係少啲體力都搞唔掂。當時馬清儀更被問到近況,她說:「我都冇咩同你地講呀!都係差唔多去做下運動,帶下狗,優閒啲嘅生活啦!」

至於佢嘅婚姻狀況,有指馬清儀曾經同無綫高層趙崇文拍過拖,對方後來中風,馬清儀依然對他不離不棄。之前又見到馬清儀同一個高高大大四眼男放狗,兩個仲繑住手。

不過馬清儀對於婚姻問題,明顯好避忌,但一講到佢啲狗仔,佢又即刻一輪咀:「八隻,係呀!有啲狗仔陪下我,自己會開心啲嘅!佢地陪我吖嘛。」

【多圖●放下身段演醜角】馬清儀EQ高 大方應對化解負評
http://bit.ly/2xzLl6T
【爸爸是五大富豪】首屆健美小姐冠軍 64歲馬清儀癌症離世
http://bit.ly/2hrxFFb
【獨家】最後訪問曝光 三個月前馬清儀:而家冇乜精神
http://bit.ly/2wQJzKE
【放下身段演醜化角色】馬清儀EQ高 大方應對化解負評
http://bit.ly/2wRIUZG
熱門新聞
  • 【鮮肉放題】《愛回家》吳偉豪 爆肌激戰出水芙蓉楊秀惠 70,942 views
  • 【坎坷身世大起底】苟姑娘嫁二奶仔 38,393 views
  • 【紅顏元配宮心計】超級富豪各擁紅顏 元配為身份死忍到尾(名單逐個數) 37,028 views
  • 【外傭姐姐有副業】港佬FB分享外傭賣淫 女僱主:濃妝短裙在外過夜要報警 29,168 views
  • 【富豪經典私竇】呂志和人老心不老 曾伴2妙齡女出入酒店 26,107 views
  • 【嫁入富豪家族】苟姑娘未婚夫 繼承遺產有八分一(附遺囑睇) 24,205 views