< 返回
  • 【獨家●生前男伴曝光】孖四眼男放狗又拖又攬 馬清儀:有佢哋陪我開心啲 !
  •   40,279 views │ 2017年09月25日
    留言()

 

三個月前,見到馬清儀精神奕奕喺淺水灣放狗,今朝突然傳出病逝消息。85 年攞過健美小姐冠軍的馬清儀,近年都甚少公開露面尊尊處優。 已經冇再拍劇,馬清儀近年將全副清神放在八隻狗仔身上,日日湊狗行商場。

今年七月馬清儀湊住其中三隻狗仔,約埋朋友在淺水灣商場出現,見她一路行一路傾,當時好好中氣。月前又她一次過帶曬八隻狗仔出街,有大有細,真係少啲體力都搞唔掂。當時馬清儀更被問到近況,她說:「我都冇咩同你地講呀!都係差唔多去做下運動,帶下狗,優閒啲嘅生活啦!」

至於佢嘅婚姻狀況,有指馬清儀曾經同無綫高層趙崇文拍過拖,對方後來中風,馬清儀依然對他不離不棄。之前又見到馬清儀同一個高高大大四眼男放狗,兩個仲繑住手。

不過馬清儀對於婚姻問題,明顯好避忌,但一講到佢啲狗仔,佢又即刻一輪咀:「八隻,係呀!有啲狗仔陪下我,自己會開心啲嘅!佢地陪我吖嘛。」

【多圖●放下身段演醜角】馬清儀EQ高 大方應對化解負評
http://bit.ly/2xzLl6T
【爸爸是五大富豪】首屆健美小姐冠軍 64歲馬清儀癌症離世
http://bit.ly/2hrxFFb
【獨家】最後訪問曝光 三個月前馬清儀:而家冇乜精神
http://bit.ly/2wQJzKE
【放下身段演醜化角色】馬清儀EQ高 大方應對化解負評
http://bit.ly/2wRIUZG
熱門新聞
  • 【14個月大Kelly似媽咪】鍾嘉欣同老公十指緊扣返加國 82,711 views
  • 【醫生與您】逆轉針劑 56,297 views
  • 【開心速遞隻鬼冇咗】不甘俾大台玩 顧紀筠兒子冇癮解約 53,931 views
  • 一絲不掛出書爆大鑊 袁嘉敏堅係唔撈娛圈做OL? 52,059 views
  • 重提李思捷委屈爆喊 春卷:捧到佢上天,最後忘記咗你 50,066 views
  • 【3日2夜】羅敏莊帶團泰國睇樓 捧60萬豪裝物業 41,607 views