< 返回
  • 【姣盡電視城】蔡思貝周街姣仔唔定性 與麥秋成同居被趕走
  •   28,851 views │ 2017年09月30日
    留言()

 

只出道短短幾年就緋聞多多的蔡思貝,近日被爆出與人夫王浩信搭上,蔡思貝選完港姐不久就投入拍劇工作,面對大台一眾男演員,蔡思貝不時都會借意親近他們,在工作其間都不忌諱地狂展姣功兼放電,就連已經有老婆或女友的男星都絕不放過。

據知在拍攝大台劇《踩過界》時,蔡思貝本來目標是同劇的張振朗,但已有穩定女友的他對其不為所動,蔡思貝因而轉戰一向很多花邊新聞的人夫王浩信,盡管已知對方已是一女之父仍然強攻,甚至有工人員爆料指二人在VIP房閉門Gathering(相關新聞︰http://bit.ly/2womi3H )。

過往麥秋成都早已聽聞不少女友到處姣仔的事跡,忍無可忍之下與蔡思貝斬纜,更要蔡思貝立即搬離淺水灣同居住宅,可惜蔡思貝仍然賴死唔走,以便有任何緋聞時,可以用麥秋成做擋箭牌。

蔡思貝身邊人說︰「麥秋成原本一直都好信任Sisley,明白呢一行好多時有緋聞只係煲水新聞,不過Sisley同Tony拍緊《味想天開》嗰陣,有時佢收夜,男友都話車佢返屋企,不過次次佢都話唔使,點知有一次喺屋企樓下俾佢撞到Tony車佢返嚟,嗰次之後同佢攤牌嗌分手,原本話會搬走嘅Sisley就拖字訣,又話忙,又話唔喺香港,遲遲都未搬!」

不過蔡思貝不愁寂寞,別了舊愛又有新目標洪永城,還有指她是洪永城與唐詩詠分手的主因。因蔡思貝而起的人物關係圖極為混亂,又難怪麥秋成忍無可忍啦!

 

 
熱門新聞
  • 【壹經典●富豪元配宿命】入院前仍然清醒 李嘉誠太太過身之謎(附死亡證) 42,174 views
  • 【最浮誇明星之家】吳剛老婆首曝光 全家豪華裝出巡拋窒途人 35,099 views
  • 【毒海蕭正楠】大麻可卡因溝冰毒 元朗隱世村與世隔絕戒毒 34,665 views
  • 【坎坷身世大起底】苟姑娘嫁二奶仔 31,634 views
  • 【地鐵捕獲】邊個外賣look上車? 發哥:乘客睇手機唔睇周潤發 29,701 views
  • 【壹經典●富貴非浮雲】罕有被公開譴責 誠哥一生兩大遺憾 27,987 views