< 返回
  • 【亂泊車?】被插頂住旅遊巴 周柏豪:我喺架車度
  •   6,029 views │ 2017年11月13日
    留言()

 

近期周柏豪「轉會」加盟星夢,加上踏入影壇拍戲又拍劇,搵到錢當然要換車獎勵自己,豪購約70萬的Ford野馬跑車,並配以「柏豪」feel十足自訂車牌。

但有網民怒插他的新車泊在街尾,令隨後的旅遊巴不夠位駛入,留言話:「有冇人識周柏豪?快啲叫佢返嚟揸走部車。」

柏豪接受傳媒訪問時,無奈表示:「我當時喺架車度,冇發生乜嘢事,睇住個一個人影,我亦冇阻擋架旅遊巴士,網上嘅嘢有時唔需要太認真。」

他強調自己沒有阻街,指該處是酒店落客區,並非雙黃線,是可以停車的,況且旅遊巴後來都成功離開,他亦沒同人嗌交。

同時亦有網民為他平反,認為以現場情況來看,似乎是旅遊巴司機技術問題居多。
熱門新聞
  • 【大開殺戒】涉追數官司 張繼聰遭TVB全面封殺 136,352 views
  • 【台慶唔戒奶】邵佩詩八字波最夠薑 陳凱琳最露骨 45,928 views
  • 【獨家】何志平美國被捕當日 胡慧中金鐘神情凝重收短信 41,329 views
  • 【自由身上ViuTV變死罪】大台說拍《包青天》 陳國邦臨門被飛 40,442 views
  • 【試晒造型影埋年曆】陳國邦損失慘重 請假推jobs後被方丈翹起 40,365 views
  • 【繞場壹週EP12.1】見陳茵媺擘髀甩骹 周家蔚輸得心服 39,893 views