< 返回
  • 【叱咤】出現了! 胡鴻鈞恭喜陳柏宇一齊影合照
  •   4,996 views │ 2018年01月02日
    留言()

 

叱咤頒獎禮,今年由組合Supper Moment成為大贏家,至於李克勤亦都氣勢如虹,憑住《失魂記》奪得「叱咤十大至尊歌曲大獎」及「叱咤樂壇男歌手」金獎。

而今年胡鴻鈞憑住《降魔的》扮演的石敢當勢如破竹,他的《朋友身份》更打入「我最喜愛的歌曲大獎」最後5強,兼係「我最喜愛的男歌手」5強人馬。不過胡鴻鈞呢次全程坐冷板凳,由於「我最喜愛」獎項要靠在場觀眾投票,令到胡鴻鈞只能5強止步,令唔少fans失望。

雖然全晚食白果,但胡鴻鈞都有出席慶功宴,仲同陳柏宇一齊影大合照,並留言話「我最喜愛的男歌手,很替你高興。喜歡你的豁達,欣賞你感恩的心。新一年一起加油!!」睇落去兩個歌手一齊影大合照冇咩特別,但唔好忘記胡鴻鈞曾經有一排個樣同陳柏宇一模一樣,搞到唔少人都分唔清佢哋兩個。

不過依家胡鴻鈞暫停進化,同陳柏宇兩個合埋一齊,大家都仲可以分到嘅。
呢一張真係經典
熱門新聞
  • 【新抱紛紛反奶奶】晾條底褲奶奶都好多不滿 新抱阿Ann:忍唔到要爆啦(足本版) 80,949 views
  • 【港女最驚係呢種】男人話請去旅行 港女唔肯驚人呃蝦條(足本版) 59,153 views
  • 【男友想夾硬】唔俾就威脅分手 港女唔識拒絕:但我唔想咁快囉(足本版) 56,235 views
  • 【壹經典●富豪娶姊妹為妻】髮妻裘錦秋空難亡 邱德根轉娶姨仔生三子(足本版) 39,787 views
  • 【陶傑點醒港女】想嫁有錢有樓靚仔 港女比白雪公主更虛幻(足本版) 37,913 views
  • 【陶傑點醒港女】住公屋港仔揀唔揀得過? 陶傑:要有呢幾樣配套......(足本版) 37,357 views