< 返回
  • 【叱咤】出現了! 胡鴻鈞恭喜陳柏宇一齊影合照
  •   4,996 views │ 2018年01月02日
    留言()

 

叱咤頒獎禮,今年由組合Supper Moment成為大贏家,至於李克勤亦都氣勢如虹,憑住《失魂記》奪得「叱咤十大至尊歌曲大獎」及「叱咤樂壇男歌手」金獎。

而今年胡鴻鈞憑住《降魔的》扮演的石敢當勢如破竹,他的《朋友身份》更打入「我最喜愛的歌曲大獎」最後5強,兼係「我最喜愛的男歌手」5強人馬。不過胡鴻鈞呢次全程坐冷板凳,由於「我最喜愛」獎項要靠在場觀眾投票,令到胡鴻鈞只能5強止步,令唔少fans失望。

雖然全晚食白果,但胡鴻鈞都有出席慶功宴,仲同陳柏宇一齊影大合照,並留言話「我最喜愛的男歌手,很替你高興。喜歡你的豁達,欣賞你感恩的心。新一年一起加油!!」睇落去兩個歌手一齊影大合照冇咩特別,但唔好忘記胡鴻鈞曾經有一排個樣同陳柏宇一模一樣,搞到唔少人都分唔清佢哋兩個。

不過依家胡鴻鈞暫停進化,同陳柏宇兩個合埋一齊,大家都仲可以分到嘅。
呢一張真係經典
熱門新聞
  • 傳態度差棄用鄭俊弘 陳家樂執二攤演《逆緣》冷凍人 21,336 views
  • 【夫家百億資產】嫁陳樹渠兒子15年 港姐李明慧當街冧咀老公 20,989 views
  • 【咁都無仔溝】90後靚女求愛悲歌 渴望扭蛋機出幾個男友 19,632 views
  • 【當年爭餐死】李明慧生龍鳯胎成下半場大贏家 18,023 views
  • 【蝸居宅急變】地拖變Dior 家居創意達人Queenie屋企勁多蠟燭 16,293 views
  • 【死場博一博】7萬租5,000呎開廢青場 客人由朝坐到晚 15,583 views