< 返回
  • 林保怡篤完鮮肉男友激凸 淺水灣冧爆拍拖
  •   55,692 views │ 2018年01月18日
    留言()

 

林保怡隻手做咩呀?再睇真啲!原來他篤完小鮮肉男友肚腩之後,下身激凸,㷫烚烚!
52歲的林保怡,仍然會篤男朋友個肚腩仔咁sweet,係有情趣嘅!被他偷襲完,難得小鮮肉仲笑晒口,非常受落。睇真點,林保怡反應好大喎,指他下身驚現雄風呀!
倒帶睇睇拉筋之前,小鮮肉跟他玩自拍。拍住拖做運動,二人傾得好開心。
其實泊車時,他們更一齊試聽headphone,之後林保怡就讓小鮮肉專心試聽。連入咪標都要一齊,黐到實。
其實前年小鮮肉已經在林保怡身邊,陪他到超市試食,到現在二人仍然那麼好感情,難得呀!

相關新聞:
【估唔到】林保怡做過警察、消防員同埋鼓手
http://bit.ly/2ENgnZD
熱門新聞
  • 【拍拖兩個月】52歲韋家雄閃娶銀行之花:個仔戥我開心 64,867 views
  • 【獨家】全城最期待情侶狗年再合體 古仔宣萱:我哋有十年冇聯絡 59,555 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】揭無第三者保險 九巴亡命人禍 44,776 views
  • 【快問快答●必睇】同宣萱互窒笑唔停 古仔:你講到我好似係你條仔咁! 42,564 views
  • 【九巴奪命車禍】重傷患者開腦清瘀血 家屬怒轟:呢個肯定係人禍 35,582 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】坐擁56億資產 年賺6億 盈利勁升照裁員 31,894 views