< 返回
  • 【收視低改玩法?】唔開電影版 《溏心風暴3》改做舞台劇
  •   9,173 views │ 2018年01月20日
    留言()

 

播咗兩個月嘅台慶劇《溏心風暴3》琴晚終於大結局喇,一班演員喺商場度齊齊同觀眾睇直播,場面算熱鬧!由播映開始到大結局,《溏心風暴3》喺收視上都冇突破,一直都係得廿幾點收視,咁重頭嘅劇集,收視咁低,可以話係意料之外。

之前一直有話《溏心風暴3》會計劃開拍電影版,不過,琴晚主角之一嘅李司祺就話公司落實咗將劇集改為舞台劇上演,到時係以喜劇形式去做,電影版就冇咗聲氣!劇中唯一跑出嘅唐文龍就話未收到通知叫佢做舞台劇,如果連佢都冇份做,咁唔知到時嘅賣點會係咩呢?
司祺姐、夏雨及關菊英為了《溏心風暴3》,出盡力做宣傳。
唐文龍與陳敏之是《溏心風暴3》唯一跑出的一對,自拍是常識吧!
唐文龍表示無綫未搵他演《溏心風暴3》舞台劇。
莊思敏雖然在《溏心風暴3》中演不討好的角色,但仍得到不少觀眾支持!
王浩信與岑麗香在《溏心風暴3》中飾演情侶,可惜,未有擦出火花。
熱門新聞
  • 【公屋女富貴之路】住3000呎大屋Cammi箝實賭廳老闆 飛甩強國富二代水源充足 35,701 views
  • 【嫁入百億富豪家】31歲《宮心計》李美慧 直升機閃婚56歲富商曾文豪 34,706 views
  • 【富豪苦痛誰又知】奚秀蘭嫁入豪門辛酸 老爺曾服80粒安眠藥 32,988 views
  • 【被MissHunny奚落】Myar麥芽打贏官司重新出發 向青春說sorry! 29,102 views
  • 【夜總會打爆鼻樑】《飛虎》吳岱融喜愛爛蒲得罪黑幫 感激鍾淑慧諒解:佢冇鬧我 27,672 views
  • 【四千萬嫁妝過門 】37歲阿嬌下周做人妻 老闆楊受成再加碼750萬厚禮 26,894 views