< 返回
  • 江嘉敏提前講定感受 黃智賢睇好阿女角逐女配
  •   4,413 views │ 2018年01月21日
    留言()

 

今年大台女配角有唔少熱門人選,其中憑住《親親我好媽》的江嘉敏就提前發表感受,唔知佢係覺得自己勝算唔高,還是預先練習定台詞,所以喺微博打下一篇長長文章。

江嘉敏話︰「其實由廣告模特兒轉型成演員,一點都不容易。有笑有淚,有各種的辛酸,但是我就是喜歡。」當然她不停寫下要多謝的人名,亦都賣口乖多謝一眾大台高層。

她續道︰「今次的提名其實給了我好大的信心。在將來的日子裡,我會更加努力做好每一個角色,拍好每一套劇,將最好的江嘉敏呈現在大家眼前!」

而在劇中扮演爸爸的黃智賢,就話自己投咗阿女同江美儀一票,仲話希望可以見到佢哋兩個一齊上台拎獎。
熱門新聞
  • 【鮮肉放題】《愛回家》吳偉豪 爆肌激戰出水芙蓉楊秀惠 69,871 views
  • 【壹經典●富豪元配宿命】入院前仍然清醒 李嘉誠太太過身之謎(附死亡證) 61,215 views
  • 【坎坷身世大起底】苟姑娘嫁二奶仔 37,150 views
  • 【毒海蕭正楠】大麻可卡因溝冰毒 元朗隱世村與世隔絕戒毒 36,961 views
  • 【壹經典●富豪元配宿命】一夜夫妻百夜恩 李兆基前妻潛心信佛 35,383 views
  • 【紅顏元配宮心計】超級富豪各擁紅顏 元配為身份死忍到尾(名單逐個數) 35,057 views