< 返回
  • 江嘉敏提前講定感受 黃智賢睇好阿女角逐女配
  •   4,456 views │ 2018年01月21日
    留言()

 

今年大台女配角有唔少熱門人選,其中憑住《親親我好媽》的江嘉敏就提前發表感受,唔知佢係覺得自己勝算唔高,還是預先練習定台詞,所以喺微博打下一篇長長文章。

江嘉敏話︰「其實由廣告模特兒轉型成演員,一點都不容易。有笑有淚,有各種的辛酸,但是我就是喜歡。」當然她不停寫下要多謝的人名,亦都賣口乖多謝一眾大台高層。

她續道︰「今次的提名其實給了我好大的信心。在將來的日子裡,我會更加努力做好每一個角色,拍好每一套劇,將最好的江嘉敏呈現在大家眼前!」

而在劇中扮演爸爸的黃智賢,就話自己投咗阿女同江美儀一票,仲話希望可以見到佢哋兩個一齊上台拎獎。
熱門新聞
  • 【拍拖兩個月】52歲韋家雄閃娶銀行之花:個仔戥我開心 66,036 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】揭無第三者保險 九巴亡命人禍 45,263 views
  • 【封面●九巴奪命車禍】坐擁56億資產 年賺6億 盈利勁升照裁員 32,508 views
  • 相隔15年 何嘉莉再簽英皇以KOL身份出發 30,822 views
  • 【初次約會凍到口震】韋家雄被女友讚好charm 30,430 views
  • 【以一敵三追到手】爆韋家雄殺退情敵 戴耀明:佢溝女堅過劉華 29,070 views