< 返回
  • 英國撻著王浩信 江嘉敏主動姣上門
  •   42,187 views │ 2018年01月24日
    留言()

 

雖然家有索賢妻,但奉子成婚的王浩信畢竟未玩夠,向來愛向拍檔埋手的他,最近拍新劇《兄弟》,便搭上劇中有忘年戀的廿三歲江嘉敏。

「Kaman(江嘉敏)其實同陳自瑤有啲似樣,但佢細YoYo十三年,夠晒嫩口。加上Kaman外表斯文內裡open,一向鍾意收兵,對男拍檔好主動,拍《誇世紀》嗰陣同張繼聰玩到郁手郁腳,但阿聰夠定力。今次浩信以大哥哥身份成日教佢做戲,仲介紹醫生俾佢割眼瘡,好關心佢。喺英國外景嗰十幾日又成日一齊去玩,Kaman又會淨係買定咖啡俾浩信飲,有女送上門自然好快就撻着咗。

「不過返嚟香港之後,浩信係玩家梗係識避忌,加上咁近頒獎禮,更加要小心,所以佢哋明顯收斂好多,會專登扮唔熟冇兩句,但係會成日同一時間傳短訊,搞完手機又眉來眼去,好多時Kaman未有自己戲份,都會提早返公司睇浩信拍戲,爭取見面時間,劇組啲人都知乜嘢事。」工作人員透露。王浩信同江嘉敏之前在機場拍外景,王浩信好快就偵察到有記者在場,立即開啟戒備模式刻意避開江嘉敏,江嘉敏雖然都配合,但又忍唔住在他面前行來行去,其間見王浩信跟楊埕說話,江嘉敏又狂偷𥄫,之後更突然遞一部iPad給他,雖然全程沒對話,但王浩信卻很有默契地接住。

王浩信在人前跟她保持距離,但自認鍾意熟男的她,總忍不住引他注意,早幾日他們又一齊拍外景,江嘉敏特別跑到他面前,偷襲劉穎鏇pat pat,之後又向王浩信嘟嘴又小動作多多,大發嬌嗔狂放電,睇到王浩信開心冧笑。

對慣熟妻,現在有𡃁妹主動投懷送抱,難怪王浩信明知有危險都頂唔信誘惑。

相關新聞:

獨家!王浩信暗搞江嘉敏 利用陳自瑤攞視帝

http://bit.ly/2n4Aufl

23歲新歡江嘉敏同陳自瑤撞樣 「食家」王浩信越食越嫩口

http://bit.ly/2rsLmbw

16歲接私影拍床戲 江嘉敏態度差被雪

http://bit.ly/2Dv05V0
熱門新聞
  • 【經典●張栢芝接江湖姦殺令】吳雪雯唔接戲被圍毆 蔡慧敏被禁錮72小時 (足本版) 72,122 views
  • 【每日壹爆●青龍教秘中秘】億萬富婆為賣淫集團煮飯 高級督察揭她是誰......(足本版) 68,649 views
  • 【赤裸的女人】34歲天體港女:著衫好束縛唔舒服(足本版) 56,729 views
  • 【冇何傲兒繼續爺孫戀】八十歲林建名認食藥 拖日系少女睇Hello Kitty (足本版) 54,765 views
  • 【一代艷星51歲啦】靚樣拍得住邱淑貞 艷星吳雪雯keep住又白又滑 (足本版) 50,780 views
  • 【為拍拖去到盡】港女為符暗戀者要求 3個月喪減40磅(足本版) 49,164 views