< 返回
  • 持家有道女強人 華嫂Heidi名下業務廣且精
  •   37,560 views │ 2018年02月11日
    留言()

 

華嫂Heidi持家有道,而華哥拖實佢合唱《誰令你心痴》,足以證明佢係幾咁重要!不過除咗持家,華嫂Heidi仲係個不折不扣嘅女強人,名下經營嘅業務涉獵既廣且精,成績令人讚嘆。

Heidi百足咁多爪,而且瓣瓣掂,對時裝自有一套見解。「世界上冇兩塊相同嘅樹葉,亦冇兩個身材完全一樣嘅人,我覺得衣服,衣不稱身,比唔時尚更可怕。」她說。加上作為人母但身材依然fit到漏,自己做埋生招牌都無問題呀!

時裝以外,食肆都管理得頭頭是道,特別係果汁店,有抗氧化同凍齡好處,睇吓Heidi keep得咁好就知功效啦!難怪大把女士爭住入貨。

想好似Heidi咁著咩都靚,除咗多飲健康果汁,實際上都係多做運動嘅,Heidi更將興趣化為生意,自開健身中心。

做乜都咁成功,早前榮獲「首屆世界傑出華人青年企業家獎及法國北歐大學榮譽博士」一獎,真係實至名歸。
熱門新聞
  • 男友被爆偷食兼搞大人個肚 梁嘉琪:我已一個人上路了 45,042 views
  • 與嫩口男友分手? 羅霖:沒結果的,只能叫曾愛過 34,565 views
  • 老婆永遠是對的 張繼聰為謝安琪護航擋箭 34,420 views
  • 【艷尼閨密爆料】悲慘婚姻跟小三共一屋 兩女侍一夫 33,556 views
  • 【強國男迷港女】有港女唱完賣肉 老闆拔槍逼陪酒 32,631 views
  • 【獨家】產後抑鬱 35歲孫慧雪:「老公話我變得好恐怖」 30,673 views