< 返回
  • 【如陽光伴我】情人節結婚3周年 王祖藍:感恩你一直咁忍我!
  •   8,647 views │ 2018年02月14日
    留言()

 

2015年2月14日情人節,娛圈盛事之一王祖藍同李亞男嘅長短腳之戀開心結果,舉行浪漫感人嘅婚禮。今日踏入結婚三周年,佢兩當然要放閃,一張陽光下的夫妻漫步相,佢寫上:「呢張相令我諗起,如陽光伴我,清新笑迎面,希望我哋以後日日都開開心心咁過,感恩你一直咁忍我。」呢一段表達曬祖藍對老婆嘅情義。

仲有好多張放閃相,Chok爆嘅王生遊船上輕托老婆塊面,同另一張黑白照,sweet外仲不失攪笑味。喺度祝王生王太情人節快樂!

 
一對夫婦有幾恩愛,相處的忍讓總少不了。
好chok呀,王生!
兩公婆給對方最好的禮物,就是時間。工作有幾忙,他們都爭取時間共進晚飯,然後一起散步或做運動。
熱門新聞
  • 男友被爆偷食兼搞大人個肚 梁嘉琪:我已一個人上路了 44,910 views
  • 老婆永遠是對的 張繼聰為謝安琪護航擋箭 34,125 views
  • 與嫩口男友分手? 羅霖:沒結果的,只能叫曾愛過 33,665 views
  • 【艷尼閨密爆料】悲慘婚姻跟小三共一屋 兩女侍一夫 33,486 views
  • 【強國男迷港女】有港女唱完賣肉 老闆拔槍逼陪酒 32,539 views
  • 【獨家】產後抑鬱 35歲孫慧雪:「老公話我變得好恐怖」 30,567 views