< 返回
  • 贏家又係嗰幾位 洗米仔拍賣App疑造馬惹公憤
  •   22,350 views │ 2017年07月16日
    留言()

 

之前洗米仔的拍賣App 死Server,搞到他要拍片認錯,還真名上Facebook留埋自己個電話同人了解事件。

依家又有另一個問題出現,就是有不少用家發現勝出者來來去去都是某兩個人,搞到不少網民又去投訴,還懷疑其實是員工自己造馬。是這樣的,因為買那些Credit一點都不平,那幾位人士都瘋狂課金似的,又難怪有網民起疑。更有網民留言話覺得有人刻意這樣做,而托高個價,搞到洗米仔又再真身出動留言。

事實上這兩位人兄,就好似不用瞓似的,有時Bid天光,就連洗米仔的同事都對他們好有興趣,話留言要同他們做訪問。

不過,洗米仔這個App過多一段時間之後,可能少了人玩下去,唔知他又會想什麼好東西出來呢?
熱門新聞
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 81,638 views
  • 【獨家● 出局返港】Celine冇晒心機 譚順生死撐:攰喇佢! 49,482 views
  • 【戴幾個豪宅上手?】豪戴1.6億鑽表 關之琳笑唔停 44,203 views
  • 【生意●劏場女超人】師奶連租北角死場14舖 自製百貨街谷返人流 32,339 views
  • 【第一次見】劉華受傷後仍親自抱女 一家三口齊齊整整同fans過56歲生日 32,235 views
  • 【兩姐妹邊個正啲?】湯洛雯瓜子口面生得靚 妹妹玲瓏浮凸身材正 30,631 views