< 返回
  • 【亂泊車?】被插頂住旅遊巴 周柏豪:我喺架車度
  •   6,029 views │ 2017年11月13日
    留言()

 

近期周柏豪「轉會」加盟星夢,加上踏入影壇拍戲又拍劇,搵到錢當然要換車獎勵自己,豪購約70萬的Ford野馬跑車,並配以「柏豪」feel十足自訂車牌。

但有網民怒插他的新車泊在街尾,令隨後的旅遊巴不夠位駛入,留言話:「有冇人識周柏豪?快啲叫佢返嚟揸走部車。」

柏豪接受傳媒訪問時,無奈表示:「我當時喺架車度,冇發生乜嘢事,睇住個一個人影,我亦冇阻擋架旅遊巴士,網上嘅嘢有時唔需要太認真。」

他強調自己沒有阻街,指該處是酒店落客區,並非雙黃線,是可以停車的,況且旅遊巴後來都成功離開,他亦沒同人嗌交。

同時亦有網民為他平反,認為以現場情況來看,似乎是旅遊巴司機技術問題居多。
熱門新聞
  • 李明蔚經歷42次電療化療 馬浚偉助出碟圓心願 46,812 views
  • 【舊區淪陷】大陸旅客逼爆街 街坊:十年嚟無覺好瞓! 42,217 views
  • 對住老公皺晒眉 47歲陳慧珊面色枯黃keep唔到 41,110 views
  • 【遇到好人的士佬】陳少霞左巨鑽右珍珠 伸一伸手貴過人 36,076 views
  • 【台慶唔戒奶】邵佩詩八字波最夠薑 陳凱琳最露骨 35,820 views
  • 【豪語錄】從黎明中學習!樂基兒:唔怕受傷害 35,695 views