< 返回
  • 【亂泊車?】被插頂住旅遊巴 周柏豪:我喺架車度
  •   6,029 views │ 2017年11月13日
    留言()

 

近期周柏豪「轉會」加盟星夢,加上踏入影壇拍戲又拍劇,搵到錢當然要換車獎勵自己,豪購約70萬的Ford野馬跑車,並配以「柏豪」feel十足自訂車牌。

但有網民怒插他的新車泊在街尾,令隨後的旅遊巴不夠位駛入,留言話:「有冇人識周柏豪?快啲叫佢返嚟揸走部車。」

柏豪接受傳媒訪問時,無奈表示:「我當時喺架車度,冇發生乜嘢事,睇住個一個人影,我亦冇阻擋架旅遊巴士,網上嘅嘢有時唔需要太認真。」

他強調自己沒有阻街,指該處是酒店落客區,並非雙黃線,是可以停車的,況且旅遊巴後來都成功離開,他亦沒同人嗌交。

同時亦有網民為他平反,認為以現場情況來看,似乎是旅遊巴司機技術問題居多。
熱門新聞
  • 【衝開禁忌寫同志歌曲】 林思希:同性戀唔應該係一個標籤! 81,153 views
  • 【開片後的黑幫宴】勝和雞腳黑高調擺壽酒 艾威吳國敬現身密斟(足本版) 75,492 views
  • 【壹經典●四叔感情】前妻選美出身 四叔離婚後癡戀不再婚(足本版) 41,361 views
  • 【壹經典●富二代癲喪】埋身啜胸癲喪相放上網 富二代喪蒲歲月極度不良(足本) 37,153 views
  • 【易服爸爸】易服男夜店扮女人 供兒子讀大學(足本版) 31,873 views
  • 【壹經典●四叔感情】李兆基前妻消失23年後 大型法會神秘現身(足本版) 31,480 views